hocam okul belgeleri hazırlıyor. dosyamı da aldım. tüm belgeleri alıp ilçeye gittim. orda bikaç adım işlem yapmak gerekiyor. depodaysanız ilçe de göreve başma işlemini de yaptırıyoruz.İlişik kesme işlemleri nasıl olacak? Ne yapmamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
MEBBİS çıkışı yaptırdınız mı hocam? Mebbiste görev yeriniz ne gözüküyor? Benim hala eski görev yeri görünüyor.hocam okul belgeleri hazırlıyor. dosyamı da aldım. tüm belgeleri alıp ilçeye gittim. orda bikaç adım işlem yapmak gerekiyor. depodaysanız ilçe de göreve başma işlemini de yaptırıyoruz.
hiç bilgim yoksıra tayinleri söz konusu olduğu için sıra tayin hakkının yitirilmemesi adına her hangi bir okula tayini çıkmayanların ilişiğini kesmiyorlar hocam. gelen yazı da bu yönde...
ben kitap inceleme komisyonudan görevlendirmem olduğu için orası gözüküyor hocamMEBBİS çıkışı yaptırdınız mı hocam? Mebbiste görev yeriniz ne gözüküyor? Benim hala eski görev yeri görünüyor.
bizim okul öyle bir yazı yok dedi.şimdi sordumsıra tayinleri söz konusu olduğu için sıra tayin hakkının yitirilmemesi adına her hangi bir okula tayini çıkmayanların ilişiğini kesmiyorlar hocam. gelen yazı da bu yönde...
bizim okul öyle bir yazı yok dedi.şimdi sordum