Proje Okulunda Çalışıyorken, Okuluna Atanamayanlardan; Kararnamesi Gelen Var mı?

Kodla Büyü

Ergün1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar proje okulunda çalışıyorken, ataması çıkmayıp (yapılmayıp), il/İlçe emrine gidecek olanlardan, ya da başka bir okula atananlardan; kararnamesi gelenler var mı?
Veya kararnameler ne zaman gönderilecek, bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Proje okulunda çalışıyorum.
Alan değişikliğine başvurmadım.
08/05/2025 BT'den BÖTE'ye kararnamem geldi; aynı gün görevden ayrılma ve başlama yapıldı.

Siz sanırım BT'de kalmayı tercih ettiniz; yerinize biri gelene kadar ilişiğinizi kesmezler diye düşünüyorum.

Müdür Beye sordum. "27 Haziranda mı, 30 Haziranda mı ilişiğimiz kesilecek?" diye. "Kararnameniz gelirse 27'sinde de kesebiliriz" dedi. "Kararnameler ne zaman gelir?" dediğimde: "1-2 günden gelir" dedi. Bazı arkadaşlar, cuma günü gelir diyorlar. Kimisi, 30'unda ilişik kesilecek diyor.
Benim düşüncem ise, kararnameler gelseydi, şimdiye kadar gelirdi her halde; atamalar, iptal edilebilir gibi sanki...

Bugün kararname gelmedi dendi. Hala bekliyorum. Anladığım kadarıyla kararname gelince haber verecekler ve öyle ilişik keseceğiz. Artık ne zaman gelirse.

İlişik kesme işlemleri nasıl olacak? Ne yapmamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı?
hocam okul belgeleri hazırlıyor. dosyamı da aldım. tüm belgeleri alıp ilçeye gittim. orda bikaç adım işlem yapmak gerekiyor. depodaysanız ilçe de göreve başma işlemini de yaptırıyoruz.

sıra tayinleri söz konusu olduğu için sıra tayin hakkının yitirilmemesi adına her hangi bir okula tayini çıkmayanların ilişiğini kesmiyorlar hocam. gelen yazı da bu yönde...

hocam okul belgeleri hazırlıyor. dosyamı da aldım. tüm belgeleri alıp ilçeye gittim. orda bikaç adım işlem yapmak gerekiyor. depodaysanız ilçe de göreve başma işlemini de yaptırıyoruz.
MEBBİS çıkışı yaptırdınız mı hocam? Mebbiste görev yeriniz ne gözüküyor? Benim hala eski görev yeri görünüyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20250626-WA0001.webp
    IMG-20250626-WA0001.webp
    49.3 KB · Görüntüleme: 53
merhaba arkadaşlar. proje okulunda depoya alındımç şuan il içi mazeret tayin için sistemi açıyorum. tayin istemeniz mümkün değil sonuçlanmamış bir işleminiz var diyor. sizde durumlar nedir?

BBNET
Geri