misha Üye Mesajlar 17 1 Haziran 2012 #1 merhaba eğitim ile içerik sunacağımız web projemizde mebbis öğretmen girişini kulllanmak istiyorum nasıl morpa, mebvitamin,okulistik, gibi sitelerde bulunan meb öğretmnen girişi bu işlem nasıl yapılacak eğitek e mi yazı gönderilecek? yardımcı olursanız sevinirim
merhaba eğitim ile içerik sunacağımız web projemizde mebbis öğretmen girişini kulllanmak istiyorum nasıl morpa, mebvitamin,okulistik, gibi sitelerde bulunan meb öğretmnen girişi bu işlem nasıl yapılacak eğitek e mi yazı gönderilecek? yardımcı olursanız sevinirim
O ortmenim Aktif Üye Mesajlar 169 1 Haziran 2012 #3 kendi webservisleri var hocam, siz talep edeceksiniz...
cumhurtorun Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 961 1 Haziran 2012 #4 hocam sanırım eğitim içeriklerini meb'e hibe ettikten sonra sisteminizi entegre edebilirsiniz. Tabi eğitim içeriklerinin meb tarafından onaylanması da var.
hocam sanırım eğitim içeriklerini meb'e hibe ettikten sonra sisteminizi entegre edebilirsiniz. Tabi eğitim içeriklerinin meb tarafından onaylanması da var.
misha Üye Mesajlar 17 2 Haziran 2012 #5 hibe etmeye hazırız ama şirket olması mı gerekli yoksa eğitimci olarak yapabilirmiyiz