Profosyonel Veri Kurtarma Hizmetleri

Kodla Büyü

zekoriya

Üye
Mesajlar
1
MyDISK Veri Kurtarma profosyonel, dinamik ve tecrübeli ekibi ile 17 yıldır bu sektördedir. MyDISK veri kurtarma firmaları arasındaki en eski köklü firmadır. Ayrıca firmamız Türkiye'de ISO 9001 ve TSE hizmet yeterlilik belgesine sahip ilk ve tek Veri Kurtarma şirketidir.

MyDISK sahip olduğu modern data kurtarma teknolojisi clean room(temiz oda) ve tam donanımlı laboratuvarı sayesinde rakiplerininkinden farklı olarak çok ciddi hasar almış aygıtlardan veri kurtarılmasını mümkün kılar. MyDISK sadece harddisk veri kurtarma işlemi değil raid, usb bellek, hafıza kartları gibi kayıt yapan bütün cihazlardan veri kurtarmaktadır. MyDISK fiziksel hasar, sıvı veya yangın hasarı, yazılım hasarı (virüs, yazılım ve işletim sistemi hataları vb.), ve kazayla silinmeye maruz kalan medya ortamlarından veri kurtarabilir.

Uzman ve deneyimli kadromuz ile siz müşterilerimize daha kaliteli, daha
başarılı ve daha profosyonel data recovery hizmeti verebilmek için 7/24 çalışmaktayız. Tüm Türkiyeden ve tüm oparatörlerden 7/24 bize ulaşabilir veri kurtarma süreci hakkında müşteri temsilcilerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. www.mydisk.com.tr

logo.jpg
 
Geri
Üst