tüketici hakları hakem heyetine müracaat edin. onlar sizi yönlendirecektir.
evet! vatan bilgisayarı da bozuk mal satarak müminleri dinden çıkarmak için kurmuşdehencan' Alıntı:vatanın sahibi yahudi kökenli dikkat edin..
Ne alakası var, adam artvinli , sıradan bir vatandaş, köylüsü ile konuştum oradan biliyorum, ama köylüsünün şöyle bir anektodu da var orda gıcık oldum adama " bir gün vatan bostancı da bizim eleman TV almak için dolaşırken, köylüsü olan vatanın sahibine denk geliyor. Hoş beş ettikten sonra diyor tv lere bakıyordum, Hasan vatan gel şunu verelim indirim yapalım v.s diyor. Atıyorum Tv yi sana 2000 e verelim diyor. Bizimki de piyasayı az çok bildiği için kızıyor almıyor ve aynı tv yi bimeksten 1800 e alıyor." Adam milyoner olmasına rağmen hala aç gözlünün teki, ben burdan bunu anladım. Aslında tam da yahudi özellikleri bunlardehencan' Alıntı:vatanın sahibi yahudi kökenli dikkat edin..
iyi de bu problemin vatan bilgisayarla alakası yokki. benim lenovo notebooktaki tuş takımında 2 tane tuş eksikti. ses kartı yandığı için servise verdim anakartı değiştirip yolladılar.yadigartbaykal' Alıntı:mikaback' Alıntı:vatandan asus marka laptop almıştım fanından ses geliyordu toucpadin yanında da iki tırnak kırıktı ben de ses için garantiye gönderdim asus bana tırnakları kırık olduğu için alt kasayı komple değiştireceklerini ve daha sonra da fan sorununa bakacaklarını söylediler garantii ürüne de 250 tl masraf çıkardılar ben ısrarla tırnaklardaki kırıkların benim için engel olmadığını sadece fandaki ses probleminin çözümünü istediğimi söylesemde yapmadılar sonra ürünü geri göndermelerini istedim ürün geldi gelmesine ama touchpad çalışmıyordu ve touchpad kısmındaki bütün tırnakları kırmışlardı. anlayacağınız o bölüm kasadan tamamen ayrılmıştı ve artık kullanılamaz haldeydi. o gün bu gündür vatandan alış verişi kestim.
benzer sorun... ufak bir onarım için pahalı bir onarımın yapılmasını şart koyuyorlar !
Bildiğiniz tablet şarj sorununu çözecek bir yer var mı arkadaşlar? Bu adamalara 2 kuruş kazandırmak istemiyorum. Bildiğim kadarıyla onlar dışında bakan da yok! Tableti çöpe atacağım gibi.
bu arada bimeksteki ürünler paralel ithalat olduğu için 200-300 daha ucuz olması normal.oziie' Alıntı:Ne alakası var, adam artvinli , sıradan bir vatandaş, köylüsü ile konuştum oradan biliyorum, ama köylüsünün şöyle bir anektodu da var orda gıcık oldum adama " bir gün vatan bostancı da bizim eleman TV almak için dolaşırken, köylüsü olan vatanın sahibine denk geliyor. Hoş beş ettikten sonra diyor tv lere bakıyordum, Hasan vatan gel şunu verelim indirim yapalım v.s diyor. Atıyorum Tv yi sana 2000 e verelim diyor. Bizimki de piyasayı az çok bildiği için kızıyor almıyor ve aynı tv yi bimeksten 1800 e alıyor." Adam milyoner olmasına rağmen hala aç gözlünün teki, ben burdan bunu anladım. Aslında tam da yahudi özellikleri bunlardehencan' Alıntı:vatanın sahibi yahudi kökenli dikkat edin..ama değil.
Ben vatan ı seviyorum, şimdiye kadar da garanti konusunda hiç sıkıntı çıkarmadılar şansıma. Hatta en son okula taşınabilir HDD almıştım, elimden düşürdüm ve bozuldu. Şansımı deniyim diye vatana götürdüm "çalışmıyor bu" dedim, 1 hafta sonra yenisini verdiler.