E Erdadas2010 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 275 27 Eylül 2012 #1 Arkadaşlar internetten indirmiş olduğumuz PowerPoint dosyalarının şifrelerini nasıl kırabiliriz. Çok acil lazım. Salt okunur açabiliyorum ama üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar internetten indirmiş olduğumuz PowerPoint dosyalarının şifrelerini nasıl kırabiliriz. Çok acil lazım. Salt okunur açabiliyorum ama üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
utf8 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 27 Eylül 2012 #2 Pasware her derde deva Bütün şifreleri kıryor: office (word excel powerpoint access) winrar winzip windows messanger...
Pasware her derde deva Bütün şifreleri kıryor: office (word excel powerpoint access) winrar winzip windows messanger...
utf8 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 27 Eylül 2012 #3 xp deçalışıyor fakat win 7 de denemedim. Ekli dosyalar adsız.PNG 111 KB · Görüntüleme: 6,823
El-Aziz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 482 5 Ekim 2012 #5 daha önce denedim çalışıyor Ekli dosyalar offie sifre kırııcı.rar offie sifre kırııcı.rar 2.7 MB · Görüntüleme: 3,782