E ebolukcu Aktif Üye Mesajlar 237 29 Kasım 2011 #1 arkadaşlar sınıfta yaptığım güzel animasyonları paylaşmak istedim. Power point özel animasyonlardan yapılmıştır. Gayet güzel olduğunu düşünüyorum. İsterseniz inceleyebilirsiniz Ekli dosyalar uygulamalar.rar uygulamalar.rar 349.3 KB · Görüntüleme: 2,870
arkadaşlar sınıfta yaptığım güzel animasyonları paylaşmak istedim. Power point özel animasyonlardan yapılmıştır. Gayet güzel olduğunu düşünüyorum. İsterseniz inceleyebilirsiniz
M mutlak_adeger Aktif Üye Mesajlar 280 29 Kasım 2011 #5 Ben de internetten bulmuştum bu örnekleri. Çocukların çok ilgisini çekiyor. Haftaya kendi senaryolarını oluşturup canlandırma yapacaklar. Ekli dosyalar rnek.rar rnek.rar 121.1 KB · Görüntüleme: 1,182
Ben de internetten bulmuştum bu örnekleri. Çocukların çok ilgisini çekiyor. Haftaya kendi senaryolarını oluşturup canlandırma yapacaklar.
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,767 29 Kasım 2011 #8 bunlar gerçekten daha ilgilerini çeker
K KinGerLine Üye Mesajlar 1 5 Nisan 2012 #11 Güzel çalışmalarda, bana da kurtuluş savaşında işgal edilen yerlerin animasyonu gerekmektedir. bunun için bana acil yardımcı olurmusunuz ?
Güzel çalışmalarda, bana da kurtuluş savaşında işgal edilen yerlerin animasyonu gerekmektedir. bunun için bana acil yardımcı olurmusunuz ?
unsal61 Üye Mesajlar 42 5 Nisan 2012 #13 Güneş batıyor-Bisiklet Ekli dosyalar animasyon.rar animasyon.rar 77.1 KB · Görüntüleme: 604
F furkan4304 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 535 5 Nisan 2012 #14 güzel uygulamalar paylaşım için teşekkürler..