enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,081 6 Mayıs 2013 #32 sivayseri' Alıntı: arkadaşlar gerçekten kimse paylaşmayacak mı pdf hallerini? Genişletmek için tıkla ... cdr var ama 70 mb.
sivayseri' Alıntı: arkadaşlar gerçekten kimse paylaşmayacak mı pdf hallerini? Genişletmek için tıkla ... cdr var ama 70 mb.
sivayseri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 7 Mayıs 2013 #33 14 mayıs ta bizde düzenliyoruz, kullanım açısından iyi olurdu, o kadar şıkışık durumdayızki afiş filan düşünmüyordum ama sizlerde görünce paylaşırız diye düşünmüştüm
14 mayıs ta bizde düzenliyoruz, kullanım açısından iyi olurdu, o kadar şıkışık durumdayızki afiş filan düşünmüyordum ama sizlerde görünce paylaşırız diye düşünmüştüm
eras63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,078 7 Mayıs 2013 #34 tcey' Alıntı: bizim afiş Genişletmek için tıkla ... HOCAM PROBLEM VAR SANIRM LİNKTE.PSD SİNİ VE ŞABLONLAR VARSA ONLARI DA PAYLAŞIRSANIZ İYİ OLUR.TŞK.
tcey' Alıntı: bizim afiş Genişletmek için tıkla ... HOCAM PROBLEM VAR SANIRM LİNKTE.PSD SİNİ VE ŞABLONLAR VARSA ONLARI DA PAYLAŞIRSANIZ İYİ OLUR.TŞK.
C crescent Aktif Üye Mesajlar 197 8 Mayıs 2013 #36 meb engeli heryerde olduğu gibi burada da devrede kaç gündür tübitak konulu davetiye hazırlayacağım bir şablon bulamadım.
meb engeli heryerde olduğu gibi burada da devrede kaç gündür tübitak konulu davetiye hazırlayacağım bir şablon bulamadım.
eras63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,078 8 Mayıs 2013 #37 hazırladığım tübitak davetiyem. Ekli dosyalar tübitakdavetiye.rar tübitakdavetiye.rar 4.8 MB · Görüntüleme: 231 DAVETİYEJPG.jpg 285.3 KB · Görüntüleme: 974