Portatif projeksiyon kullanan var mı?Nerden alabilirim?

Kodla Büyü

forevertogether

Site Gezgini
Arkadaşlar okulumda projeksiyon yok yeni okul olduğu için ve dersler artık gitmiyor tahtaya yazmakla. İdarede bu konuda yardımcı olmuyor.Kendim projeksiyon almak istiyorum.Acaba şu küçük portatif projeksiyonlardan alsam işimi görür mü ?Sınıfta görüntüsü nasıl olur ,kullanan varsa bilgi verebilir mi?Bide uyguna nereden bulabilirim 2.el de olabilir.

Hocam okulunuz bahsettiğiniz gibiyse muhtemele sınıflarda koyu renkli perde de yoktur. o portatif projeksiyonlar ancak gece karanlığında işe yararlar. Size normal bir projeksiyon lazım. Parlaklığı(ansilümen) ne kadar çoksa o kadar iyi, çünkü güneş alan sınıflarda normal projeksiyonlar bile az görünüyor.

Hocam Lg nin Widi özellikli projeksiyonunu kullanıyorum, LG PB62G model numarası bu ya da buna benzer bir şeydi cihaz yanımda değil. Çok kibar boyutlarda ve intel widi destekleyen bilgisayarınızla kablosuz görüntü ve ses aktarımı yapabiliyorsunuz. Lamba ömrü diye de bir dert yok led olduğu için. Tek dez avantajı hocamın dediği gibi aydınlık ortamlar için biraz soluk kalabiliyor. En azından loş ortam lazım.

Evet hocam koyu perde yok, krem perde var.Hakikaten normal projeksiyona göre parlaklıkları çok düşük. Ben çözünürlüğü yüksek olursa iyi gösterir diye düşünmüştüm.

netame' Alıntı:
Hocam Lg nin Widi özellikli projeksiyonunu kullanıyorum, LG PB62G model numarası bu ya da buna benzer bir şeydi cihaz yanımda değil. Çok kibar boyutlarda ve intel widi destekleyen bilgisayarınızla kablosuz görüntü ve ses aktarımı yapabiliyorsunuz. Lamba ömrü diye de bir dert yok led olduğu için. Tek dez avantajı hocamın dediği gibi aydınlık ortamlar için biraz soluk kalabiliyor. En azından loş ortam lazım.

Hocam sınıflar aşırı aydınlık değil ama çok mu soluk olur görüntü hiç seçilmez mi?

Hocam çözünürlüğü en kötü olanıda alsan net video seyrettirirsin.
Önemli olan parlaklık ve saat ömrü.Ama önce parlaklık.
Seçimez hocam loş ışık yetmez en parlak olanı al.Ha birde görüntü büyüklüğüde masadan verecekseniz genişlik 2 metre yada yakını olmalı.
Parlaklık + görüntü yüzey büyüklüğü=GÜÇ
yani cm2 başına düşen photon sayısı sunumlarda önemlidir.Ama öyle bir ölçü yok vede arama
sen yukarıda siyahla yazdıklarıma bak öncelikle.

GRİNGO' Alıntı:
Seçimez hocam loş ışık yetmez en parlak olanı al.Ha birde görüntü büyüklüğüde masadan verecekseniz genişlik 2 metre yada yakını olmalı.
yani cm2 başına düşen photon sayısı sunumlarda önemlidir.Ama öyle bir ölçü yok vede arama
o zaman benim normal projeksiyon bakmam lazım çünkü en yüksek parlaklık mini projeksiyonlarda 500 filan normal projeksiyonlarda ise 2800

forevertogether' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
o zaman benim normal projeksiyon bakmam lazım çünkü en yüksek parlaklık mini projeksiyonlarda 500 filan normal projeksiyonlarda ise 2800
E yani ;
Miniler led kullanıyor.Ömürleri uzun Parlaklığı düşük oluyor.
Dolayısı ile göstereceği görüntü en boyu da küçük oluyor.

Tesekkurler arkadaslar fikirleriniz icin ben yoksa şimdiye internetten mini portatif siparişi vermiş inşallah gösterir diye dua ediyor olacaktım

BBNET
Geri