mehmetersin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 368 23 Şubat 2012 #1 kurulum yapılmayan yani portable çalışan bir programı windows 7 de balangıçta nasıl çalıştırırız?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 23 Şubat 2012 #2 Program kısayolunu tutun fareyle başlat>tüm programlar>başlangıç içine sürükleyip bırakın bu kadar.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 23 Şubat 2012 #4 İlk mesajımdakini yaptıktan sonra. Kısayolu sağ tıkla uyumluluğa gel altta bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini seç tamam de ardından bilgisayarını yeniden başlat.
İlk mesajımdakini yaptıktan sonra. Kısayolu sağ tıkla uyumluluğa gel altta bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini seç tamam de ardından bilgisayarını yeniden başlat.
mehmetersin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 368 23 Şubat 2012 #5 haşarı hocam ilk sdeferde bu şekilde yapmıştım. olmayınca regeditten ekledim.seçmeli başlangıçta çıktı aktif ettim durum gene aynı.
haşarı hocam ilk sdeferde bu şekilde yapmıştım. olmayınca regeditten ekledim.seçmeli başlangıçta çıktı aktif ettim durum gene aynı.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 23 Şubat 2012 #6 Portable programların bir kısmı çalışınca yönetici onayı istiyor tahminimce sizin kullandığınız programda onay istediğinden olmuyordur.
Portable programların bir kısmı çalışınca yönetici onayı istiyor tahminimce sizin kullandığınız programda onay istediğinden olmuyordur.