arkadaşlar 17-20 bin arasında bi araç alıcam,pola ya da bora almayı düşünüyorum,kullaanlar olum lu olumsuz yorumları alırsam bana yardımcı olmuş olursunuz..saolun şimdiden 

2004 den aşağı almayı düşünmüyorum bulabirlim sanırm..aracınızın yakıtı nasıl hocam?omata' Alıntı:ben 2001 bora comfortline modelini kullanıoyurm tüplü güzel araba poloda güzel ama boraya göre daha dar araba diğer özellikleri çokta farklı değil bende terettüt etmiştim aynen siz gibi boramı polo mu diye ama şimdi pişman değilim temizini bulursan benim gibi çok güzel araba bora alabilrisin.
:+1: tşk hocamevrim0626' Alıntı:sınıf farkı var kıyaslamak doğru olmaz. kendi ihtiyacına aile durumuna göre tercihler değişir. bora poloya göre konforludur. polo boraya göre daha az yakar. aynı paraya daha genç polo alınır. babamda bora var 2000 model ben kendime astra 2005 aldım valla boranın yerini tutmadı bende.
17-20 bine 2004 den yüksek bora bulman imkansız hocam. o fiyata 99-01 bulabilirsinby_katliam' Alıntı:2004 den aşağı almayı düşünmüyorum bulabirlim sanırm..aracınızın yakıtı nasıl hocam?
zaten 2005 den sonra üretimi durdu hocam,dediğim aralıkta bora bulmak kolay,meselaa..atakom' Alıntı:17-20 bine 2004 den yüksek bora bulman imkansız hocam. o fiyata 99-01 bulabilirsinby_katliam' Alıntı:2004 den aşağı almayı düşünmüyorum bulabirlim sanırm..aracınızın yakıtı nasıl hocam?
mefete' Alıntı:Dün 2007 jettayı test ettim...Budan önce 98 polo sahibi olduğumu hatırlatayım....
Aynı kronik sorunlar devam ediyor...Çok şaşırdım...
1) En ufak nemli bir bezle tavanı silince tavan sarkması
2) LPG ile tamammen uyumsuz motor. (Rolanti düzensizliği, kendi kendine stop etme v.b.)
bütün volkswagen araçlarında bu mevcut..Özellikle LPG uyumsuzluğu iyi araştırın ona göre alın...
Benim gibi arabada titiz bir insansanız, motor sorunsuz ve sıkıntısı bir araç diyorsanız, JAPON'dan şaşmayınız...Slogan gibi oldu![]()
evrim0626' Alıntı:mefete' Alıntı:Dün 2007 jettayı test ettim...Budan önce 98 polo sahibi olduğumu hatırlatayım....
2) LPG ile tamammen uyumsuz motor. (Rolanti düzensizliği, kendi kendine stop etme v.b.)
bütün volkswagen araçlarında bu mevcut..Özellikle LPG uyumsuzluğu iyi araştırın ona göre alın...
Benim gibi arabada titiz bir insansanız, motor sorunsuz ve sıkıntısı bir araç diyorsanız, JAPON'dan şaşmayınız...Slogan gibi oldu![]()
hocam bizdeki bora 70 bin km yaptı lpg senin dediğin bu sorunu hiç yaşamadık. senin bu sorun gaz sisteminle alakası olmasın! bu arada lpg landi renzo marka.
o zaman desenize alıosak tüpsüz alıcazzphileo' Alıntı:geçen bir memur arkadaşın wv polo aynı gaz kelebeği sıkıntısı oldu yaklaşık 600 tl gitti hocam
mefete' Alıntı:Dün 2007 jettayı test ettim...Budan önce 98 polo sahibi olduğumu hatırlatayım....
by_katliam' Alıntı:arkadaşlar 17-20 bin arasında bi araç alıcam,pola ya da bora almayı düşünüyorum,kullaanlar olum lu olumsuz yorumları alırsam bana yardımcı olmuş olursunuz..saolun şimdiden![]()
by_katliam' Alıntı:o zaman desenize alıosak tüpsüz alıcazzphileo' Alıntı:geçen bir memur arkadaşın wv polo aynı gaz kelebeği sıkıntısı oldu yaklaşık 600 tl gitti hocam![]()