Polo & Corsa & Clio ?? yardım eder misiniz?

Kodla Büyü

_miracle_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar sizlerden fikir almak istedim.

otomatik vites bir araba almayı düşünüyorum, ilk arabam olacağı için ikinci el olsun istiyorum, tecrübesizlikten başına bir iş gelirse üzülmeyeyim diye :)

wolkswogen polo, opel corsa ve renault clio markaların arabalarına baktım,10 15 tane ilana baktım, sanırım hatchback modelleri.. 1997 model ile 2000 model arasında baktıklarıma göre 12.000 ile 13.500 arası değişiyor fiyatlar...

lpg olursa iyi olacak.. bazılarında belden aşağı boyalıymış.. tabi 1.000 tl felan farkediyor böyle olunca..

bu araçlar hakkında fikir sahibi olan varsa memnun olurum. açıkçası gönlüm polo dan yana.. :)

2-3 sene kullandım şahsen Polo tavsiye etmem hocam, 10 yaşın üstü oldu mu sanayiye her girişinde beddua edersin ki yolun sıkça düşer..

3ünüde kullandım 99 polom 2004 corsam ve yakın babamda da clio var
aralarından corsayı daha çok tavsiye ederim daha sağlamdır
ama poloda beni hiç yolda bırakmadı ki eşşeğe biner gibi bindim :)
10 yaş ve üzzeri araba aldığın için hangi araba olursa olsun sanayiye girdiğinde söveceksin bunun polosu corsası pek olmayacak
clioyu sağlamlık açısından tavsiye etmem ama aralarında en zzayıf kalanı o bence ;)
belden aşağı boyasını 10 yaşında bi arabada çok dikkat etmemelisin bence
önemli olan şasisi ve motorunun yorgunluğu bunları özellikle bilgisayardan kontrol ettirirsen kalanı çözzülemeyecek sorunlar değildir ;)
şimdiden hayırlı olsun...

İlk arabanız olacaksa fiattan şansınızı kullanmanızı tavsiye ederim,palio çok iyi bir tercih olabilir.yedek parçası çok ucuz ve tam bir memur arabası

kış olunca fiyat düşer diye bu zamanı bekledim..

10 yıl ve üzeri araç alabilirim ancak ve bazı şeyleri göz ardı etmeliyim. :) boya gibi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2501/detay peugeot 106 hakkında fikri olan varsa alabilirim?

"önemli olan şasisi ve motorunun yorgunluğu bunları özellikle bilgisayardan kontrol ettirirsen" denmiş yorumlarda.

Bunun için Ankara'da tanıdık bildiği bir yer olan var mı? sanırım kendim halletmek zorundayım ve anlamışsınızdır ki hiç bilgim yok..

_miracle_' Alıntı:

10 yıl ve üzeri araç alabilirim ancak ve bazı şeyleri göz ardı etmeliyim. :) boya gibi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 2501/detay peugeot 106 hakkında fikri olan varsa alabilirim?

"önemli olan şasisi ve motorunun yorgunluğu bunları özellikle bilgisayardan kontrol ettirirsen" denmiş yorumlarda.

Bunun için Ankara'da tanıdık bildiği bir yer olan var mı? sanırım kendim halletmek zorundayım ve anlamışsınızdır ki hiç bilgim yok..

Bende polo ve corsa tavsiye edebilirim dost. Bi ara poloları baya araştırdım. Bayan arabası diye vazgeçtim. Arabalar peynir ekmek gibi gidiyo. Sanada yakışır doğrusu :) Araca baktırmaya gelince kazım karabekir caddesinde computest var. Bilgisayarda arabanın neyi var neyi yok bi çok şeyi söylüyolar. http://www.powercomputest.com/ bu da web adresi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

k.karabekirdeki computest bu konuda baya iyi
size fiyat konusunda da bilgi verebilirler pahalı ucuz yada değer değmez açısından ;)
ayrıca bu konuda bazı galericilerin tanıdık yerleri olabilio siz onlardan uzak durun özzellikle tavsiye ettikleri yerlerden bence kaçının

suatozt' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:

Bende polo ve corsa tavsiye edebilirim dost. Bi ara poloları baya araştırdım. Bayan arabası diye vazgeçtim. Arabalar peynir ekmek gibi gidiyo. Sanada yakışır doğrusu :) Araca baktırmaya gelince kazım karabekir caddesinde computest var. Bilgisayarda arabanın neyi var neyi yok bi çok şeyi söylüyolar. http://www.powercomputest.com/ bu da web adresi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
alper0658' Alıntı:
k.karabekirdeki computest bu konuda baya iyi
size fiyat konusunda da bilgi verebilirler pahalı ucuz yada değer değmez açısından ;)
ayrıca bu konuda bazı galericilerin tanıdık yerleri olabilio siz onlardan uzak durun özzellikle tavsiye ettikleri yerlerden bence kaçının

Sanırım aynı yerden bahsediyorsunuz hocam.. evet tam ihtiyacım olan şey de birinin akıl vermesi aslında.. değer değmez gibisinden... Teşekkürler

konfor dayanıklılık dersen ve tabii söylediğin fiyat aralığı olacaksaa opel sonra clio ve wv düşün derim

bende 2001 clio hb 1.4 rta ac var 2 yıldır kullanıyorm ve gayet memnunum.genel bakımlar dışında pek sıkıntı çıkarmadı.sıralı sistem tüp taktırdım çekişinde hiç bir fark olmadı.her yönüyle memnunum.alırken bende benzer kıyaslamalar yapmıştım.98 polo alana kadar 2001 clio aldım.tercih sizin...

hocam sıralama önce polo sonra corsa otomatik düşünüyorsan clio'yu ele hiç düşünme derim

BBNET
Geri