POLO 1,2 trendline benzinli mi? Peugeot 206+ 1.4 benzinli mi

Kodla Büyü

bilişim72

Site Gezgini
Mesajlar
60
merhaba arkadaşlar sıfır araba almayı düşünüyorum. bu iki modeli de görünüş olarak sevdim. görünüş dışında bazı özelliklerini tabii ki araştırdım, olur dedim ama çok ciddi araştırdım denmez. onun için bilgisi olan varsa fikir verirseniz sevinirim :) teşekkürler :)
 
karşılaştırma bile yapılmaz tereddüt bile edilmez :mrgreen:
 
Hocam ben de 1.4 benzinli var yaklaşık 2 ay önce arkadaşımız 1.2 benzinli aldı arabanın çekişini denemek istedik açıkçası bu kadar beklemiyordum clio1.2 de kullandım ama alakası bile yok imkanın varsa test et ama tabi ki bir polocu olarak ne cevap vereceğim belli :D
 
teşekkür ederim arkadaşlar. benim birikimim ve çekmeyi düşündüğüm kredi miktarına göre bu iki seçeneği sordum. benim de ilk tercihim polo ama motoru konusunda tereddüt ediyorum hiç denemedim :) açıkçası biraz da otomobil cahiliyim :)
 
bilisim72' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar. benim birikimim ve çekmeyi düşündüğüm kredi miktarına göre bu iki seçeneği sordum. benim de ilk tercihim polo ama motoru konusunda tereddüt ediyorum hiç denemedim :) açıkçası biraz da otomobil cahiliyim :)
1.2 motor 75 beygir yeter bence bizim uno 70 beygir gayet atak araba bende ikinci el 2010-2011 polo bakıyorum..
 
hocam ben sizden önce davranıp 2012 model 1.2 beyaz polo aldım benzinli.(babama)...fakat1.2 alma derim mutlaka 1.4 al derim.arada konfor bakımından çok fark var.ama fiyatta çok fark yok.3000tl gibi fark var.

kesinlikle 1.4 polo şeker beyaz:)
 
trendline alma bence tabiri caizse boşline yani çok boş bir araba
içinde tek klima ve abs si var özellikten sayarsan onlarıda
biraz limitleri zorlayabilirsen i30 u tavsiye ederim arabaya bindiğini hissedersin en baz modeli bile dopdolu
 
teşekkür ederim arkadaşlar işin aslı gönlümde yatan Golf ama onu alacak güçte değilim onun için çok marka ve model baktım hem gönlüme hem cebime hitap edebilecek diye düşündüğüm iki seçenekle geldim sizlere.
 
Hocam bütcen sınırlıysa opel astra classice bak o zaman hem senin yzadıklarının bir üst sınıfı hem de iyi fiyatı var
Astra HB Classic III 1.6 i 16V (115 HP) HB Essentia 34.250tl
 
hocam bende corsa 1.2 twinport var 80 beygir. belki o 1.4 206 ile aynı beygir gibi olabilir. ford opel wolkswagen gibi firmaların motorları eskisinden çok daha güçlü. beygir gücünü öğren ona göre al
 
Geri
Üst