Polise Atacağı Bomba Elinde patla(mış)

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hepiniz haberlerde, haber sitelerinde çarşaf çarşaf bu haberi görmüşsünüzdür.
İşte o çocuğun otopsi raporu açıklanmış. Ortada bir patlama falan yok muş. Çocuk üzerinden panzerle geçilip ezilerek öldürülmüş. Polisimiz sağ olsun hemen bir yalan haberle kendisini işin içinden sıyırmak istemiş ama çok şükür ki otopsi yapanları etkileyememişler.

Şimdi internete baktımda bu haberi hemen hemen her haber sitesi haber yapmıştı hatta (çocuğun kopan uzuvlarına kadar, yanan yerlerine kadar uydurmuşlardı) ama hala bir tanesi bile bunun doğru olmadığını yazmamış.

Öncelikle o çocucuga Allahtan rahmet diliyorum.evet yanlışlıkla ölenin çocuk olması daha bi kötü.Fakat burda iki olay var her zamanki gibi yalan yanlış şeyler yazan çizen medya diğeride polisin böyle bir şeyi bilerek yapmayacağıdır.
Tabi sorgulanması gereken birşey varsa o çocuk o olayların ortasında ne arıyodu.Bugun feryadı figan eden ve emin olun devletten yüklü bir miktar tazminat almak için başvuruyu bekleyen ailesi o gün neredeydi . Hani derler ya hırsızın hiç mi suçu yoktu kardeşim.
Bu olayda bilmeyerek yapılan bir olayın tartışılmasıdnan çok her zamanki medya ve basının her zaman ki gibi asparagas haber vermesidir.Valinin demecide ayrı şey tabi :-1:

xodeda' Alıntı:
Hepiniz haberlerde, haber sitelerinde çarşaf çarşaf bu haberi görmüşsünüzdür.
İşte o çocuğun otopsi raporu açıklanmış. Ortada bir patlama falan yok muş. Çocuk üzerinden panzerle geçilip ezilerek öldürülmüş. Polisimiz sağ olsun hemen bir yalan haberle kendisini işin içinden sıyırmak istemiş ama çok şükür ki otopsi yapanları etkileyememişler.

Şimdi internete baktımda bu haberi hemen hemen her haber sitesi haber yapmıştı hatta (çocuğun kopan uzuvlarına kadar, yanan yerlerine kadar uydurmuşlardı) ama hala bir tanesi bile bunun doğru olmadığını yazmamış.

peki siz neye dayanarak doğru olanın bu olduğuna inanıyorsunuz?

otopsi raporu dün tv de kısacık bir haber olarak geçiştirildi . inşallah doğru haber yapan siteler vicdanlı siteler bu raporu yayınlarlar.

öncelikler Allah rahmet eylesin.. sonrada ana babasına ve onu o raya polisin karsına gonderenlerin taaaa...

ister bomba atmak için ister taş atmak için onu oraya kim gonderdiyse, suclu o bence..

polis panzerle ezmişmidir. olabilir.ama BİLEREK EZMİŞ OLAMAZ..

cocuk polise bomba atmısmıdır evet olabilir.. BİLEREK Mİ EVET isteyerekmi sanmam... hür iradeylemi,kendi fikriylemi hayır..kandırılmış veilmiş eline bomba yollanmıs...

Hocam bence sizin haberiniz balon. öyle bir şey olsa ortalık ayağa kalkar dı. dün tv de izledim pdlis vatandaşa dokunuyor, doğru düzgün türkçe bilmeyen eleman, bana dokunmaya hakkın yok diyor, eski çamlar bardak oldu hocam...

serkanaytekin' Alıntı:
Hocam bence sizin haberiniz balon. öyle bir şey olsa ortalık ayağa kalkar dı. dün tv de izledim pdlis vatandaşa dokunuyor, doğru düzgün türkçe bilmeyen eleman, bana dokunmaya hakkın yok diyor, eski çamlar bardak oldu hocam...

hocam haber balon olsa selahattin demirtaş grup toplantısında söyledi. yalan olsa söyledikleri yalanlanırdı. haberlerde bu olayın patlama olmadığını ezildiğini söylemezdi sanırım. burada bir arbedede çocuk öldü filan dense insanlar tamam. benim takıldğım nokta açıkça yalancılık yaparak halkı birbirine düşürmeye çalışmak ve polisin halka uyguladığı şiddeti sebepli göstermeye çalışmadır.

arkadaşlar bu selahattin mi nedir neye hizmet ediyor ise buraya konuyu açan arkadaşta aynı şeyi yapmaktadır boşuna cevap yazıpta önemli iş yaptığını sanmasına izin vermeyin. polisimiz asla bilerek ezmez eğerki oldu ise kazadır. ama çocuğu oraya gönderenler şimdi zevkle ortamın gerilmesini istiyorlar zaten. buraya yazan arkadaşta onlar ile aynı tastan çorba içenlerden

selahattin demirbas mıdır nedir .. ne olduğu belli klim oldugu belli olmıyan. kime neye hizmett ettiği belli aslen yalanıcın şahı olan adamın Allah bir demesinden baska hiçbir sozune inanmam.

ayrıca o genç neden okulda yada iş de değilde orda polis ile catısıyor. gorende genc yolda yuyurken panzer çarpmısta polis trafik kazasını ortbas ediyor sanacak...burda kızılacak yada sinirlenilecek bir şey varsa oda o genci oraya polisine vatanınıa milletine karsı kıskırtıp oralara gonderende suc.

xodeda' Alıntı:
otopsi raporu dün tv de kısacık bir haber olarak geçiştirildi . inşallah doğru haber yapan siteler vicdanlı siteler bu raporu yayınlarlar.
Nerde geçiştirildi hocam, kaynak göster bize. Roj tv ya da fıratnews falan geçtiyse haberi bizim haberimizin olmaması çok normal. Kaldıki bu yorumu yazmadan fıratnews'e bile baktım. Böyle bir haber yok. Ortamı germeyin durduk yere

"aslında o çocuk(!) oraya hayır işlemeye gitmiş, yanlışlıkla olayların arasında kalmış" derseniz hiç şaşırmam. küçük emrah taklidi yaparak, kendinizi ezik göstererek devletten bişeyler koparmayı âdet edindiniz. olayı izlediyseniz ortalık ana-baba günü gibi. her yer alev topu. ölen genç panzerin altında da kalmış olabilir, elinde bomba patlamışta olabilir. neticede 17 yaşında bir genç polise molotof ve taş atarken canından oldu, peki ne uğruna? burada kimsenin polise leke sürmeye hakkı yok. 17 yaşındaki gencin aklı yoksa onu oraya gönderenlerinde mi aklı yok? ailesinin hiç mi suçu yok? yaptığının suç olduğunu idrak edemeyecek yaşta mı? yaptığının devlete isyan olduğunu bilmiyor mu?

ne işi varmış o çocuğun pkk eyleminde okulunda olsaymış o saatde bir şey olmazmış.
"Vatanımı bölmeye çalışanın sonucu budur bomba yada başka bir neden"

xodeda' Alıntı:
serkanaytekin' Alıntı:

hocam haber balon olsa selahattin demirtaş grup toplantısında söyledi. yalan olsa söyledikleri yalanlanırdı. haberlerde bu olayın patlama olmadığını ezildiğini söylemezdi sanırım. burada bir arbedede çocuk öldü filan dense insanlar tamam. benim takıldğım nokta açıkça yalancılık yaparak halkı birbirine düşürmeye çalışmak ve polisin halka uyguladığı şiddeti sebepli göstermeye çalışmadır.

o adamın Allah bir sözünden başka sözüne inanıyormusunuz? bizde sizin paylaşıma yorum yazıyoruz ya.

bu forumda o tip kişiler ne zaman savunulur oldu? burası bilişim forumu.. böyle küçük şeyleri buraya yazmayın.. polis panzeri ezdi diyen vatandaş sen öğretmen misin?? sana sesleniyorumm.. peki o çocuğun polis panzerinin yanında işi ne?? bizim burada da polis panzeri var ama bizim çocuklarımız polis panzerinin ne yanında, ne karşısında ne de arkasında geziyor.. çocukların olması gereken yer parklardır.. oyun bahçeleridir.. emniyetin bahçesinde oynarken ezildi desen tamam derim ama polisi taşlarken, ona molotof atarken öldüyse ama kusura bakma su testisi su yolunda kırılır.. Buraya böyle şeyler yazıp karıştırmanın alemi yok. Devletin savısı var.. Durum senin bahsettiğin gibiyse çocuğun ailesi dava açar.. Sen kendi derdine bak.. Bilişim geleceği yok... Onunla uğraşalım.. Bak bugün haberlerde devlet memurunun 2 kınamayla işten atılacağı söyleniyor.. Bak olaylar ne kadar değişiyor... Bana bunlar hakkında bir şeyler söyle ve yaz..

dengem' Alıntı:
bu forumda o tip kişiler ne zaman savunulur oldu? burası bilişim forumu.. böyle küçük şeyleri buraya yazmayın.. polis panzeri ezdi diyen vatandaş sen öğretmen misin?? sana sesleniyorumm.. peki o çocuğun polis panzerinin yanında işi ne?? bizim burada da polis panzeri var ama bizim çocuklarımız polis panzerinin ne yanında, ne karşısında ne de arkasında geziyor.. çocukların olması gereken yer parklardır.. oyun bahçeleridir.. emniyetin bahçesinde oynarken ezildi desen tamam derim ama polisi taşlarken, ona molotof atarken öldüyse ama kusura bakma su testisi su yolunda kırılır.. Buraya böyle şeyler yazıp karıştırmanın alemi yok. Devletin savısı var.. Durum senin bahsettiğin gibiyse çocuğun ailesi dava açar.. Sen kendi derdine bak.. Bilişim geleceği yok... Onunla uğraşalım.. Bak bugün haberlerde devlet memurunun 2 kınamayla işten atılacağı söyleniyor.. Bak olaylar ne kadar değişiyor... Bana bunlar hakkında bir şeyler söyle ve yaz..

:+1: :+1: :+1:

O küçük çocukların eli kalem tutup sokakta arkadaşları ile oyun oynaması gerekirken. O çocukları polisin üstüne salıyorlar. Çocuk ezilince de yaygarayı koparıyorlar. Çocuğu düşünüyorsanız neden polisin üstüne salıyorsunuz?

vicdansızlar heralde çocuk ölünce sevinmişlerdir. Ahanda T.C. katliam yaptı. İşleri güçleri bu!!!!

yazılanın ne olduğunu görün ve sonra yorum yapın.
benim söylediğim sadece uydurma haber yapıldığı polisin uydurma haberi habercilere servis ettiğidir. gerisini ben bilmem savcı araştırır o çocuğun orada ne işi olduğunu bulur. ben mesajımda o çocuğun orada olmasının doğru olduğunu mu söylemişim ki herkes birden saldırmaya başladı. o parti liderinide kimden duydun diyen ler için yazdım ki adam haberlerde söyledi. Roj tv değil tv8 de. ayrıca diyarbakır valisininde yanıltıldığı ve yanlış haber verildiği söylendi.
Ayrıca linkini verdiğim haber sitesinde ölen gencin fotoğrafına bakarsanız ellinin yada vücudunun bombadan parçalanmadığını görürsünüz.

mtokcan sana gelince nickimin ne anlama geldiğine göremi yazdıklarım yanlış yada doğru olacak çok merak ettiysen araştır da ufkun genişlesin biraz.

BBNET
Geri