tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
üniversite gençliğinin rahat rahat kaldırım taşlarını söküp camları kırıp belediye otobüslerini yakabilmesini istiyoruz!uhaha:
:+1:hasari' Alıntı:Üniversiteler kendi bünyeleri içerisinde güvenlik olaylarını çözüyordu şimdi ise bu polislere devrediliyor. En ufak bir olayda polisler raporlarını düzenleyip savcıya sevk ederler. Daha sonrasında ise mahkemeler. Üniversitelerin özgürleşmesi ve insanların protesto etme hakları ellerinden alınıyor. Toplum baskı altına alınıyor.
Senin kafandakileri biz bilemeyiz içinizde böyle sadist duygular var ise doğrudur. Bunun için polis yerine o zaman psikiyatri almaları daha doğru olur. Üniversiteler bilim yuvalardır orada polisin işi yoktur.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
üniversite gençliğinin rahat rahat kaldırım taşlarını söküp camları kırıp belediye otobüslerini yakabilmesini istiyoruz!uhaha:
hasari' Alıntı:Senin kafandakileri biz bilemeyiz içinizde böyle sadist duygular var ise doğrudur. Bunun için polis yerine o zaman psikiyatri almaları daha doğru olur. Üniversiteler bilim yuvalardır orada polisin işi yoktur.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
Polisin müdahale etmediği eylemlerde olay çıktığını görmedim hiç.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
leventgenc' Alıntı:Polisin müdahale etmediği eylemlerde olay çıktığını görmedim hiç.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
leventgenc' Alıntı:Polisin müdahale etmediği eylemlerde olay çıktığını görmedim hiç.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
kakababa' Alıntı:leventgenc' Alıntı:Polisin müdahale etmediği eylemlerde olay çıktığını görmedim hiç.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
Polis memurlarınada çok kızmıyorum sonuçta emir alıyorlar ama yinede mevcut durumu savunmakta saçmalık göz göre göre polis devleti olduk illa bu tayinci gibilerinde kuyruklarına basacaklar ki akılları başlarına gelsin.
Önce koministleri sosyalistleri demokratları liberalleri milliyetcileri .... götürürler Tayinci42 ye sıra geldiğinde sökecek kaldırım.kıracak cam da bulamazsın.tayinci42' Alıntı:toplum polisle baskı altına alınmasın..
Eyleme izin verdikleri yer mi var. Buna üniversitelerde dahil edildi bundan sonra eylem olursa tazyikli su ve gaz sıkarlar artık. Ödediğimiz fazla vergileri böyle hayırlı işlere ayırmak lazım. Aslında halk olarak haftada bir gazlanmamız lazım. Malum millet biber gazı bağımlısı oldu almazlarsa olmaz. Polis devletletten, gaz devletten, jop devletten ve tazyikli su devletten oh halkım yan gelip yatıyor her şey devletten.serkanaytekin' Alıntı:Biri yazmış, polis müdahele etmedi mi olay çıkmıyor, be akıllı, zaten eylem yapılması yasak olan yerde eylem yapıyorlar, problem o yüzden çıkıyor, ayrıca ben ilk müdahalenin göstericilerden gelmeyip de polisten geldiğini hiç görmedim.
Bir maç sonunda bile nelerin olduğunu görüpte, bu tip tedbirlere hayır demek, ilginç.
hasari' Alıntı:Eyleme izin verdikleri yer mi var. Buna üniversitelerde dahil edildi bundan sonra eylem olursa tazyikli su ve gaz sıkarlar artık. Ödediğimiz fazla vergileri böyle hayırlı işlere ayırmak lazım. Aslında halk olarak haftada bir gazlanmamız lazım. Malum millet biber gazı bağımlısı oldu almazlarsa olmaz. Polis devletletten, gaz devletten, jop devletten ve tazyikli su devletten oh halkım yan gelip yatıyor her şey devletten.serkanaytekin' Alıntı:Biri yazmış, polis müdahele etmedi mi olay çıkmıyor, be akıllı, zaten eylem yapılması yasak olan yerde eylem yapıyorlar, problem o yüzden çıkıyor, ayrıca ben ilk müdahalenin göstericilerden gelmeyip de polisten geldiğini hiç görmedim.
Bir maç sonunda bile nelerin olduğunu görüpte, bu tip tedbirlere hayır demek, ilginç.
Öğretmenler eylem yapar joplanır.serkanaytekin' Alıntı:Hasari hocam cevabını bildiğiniz soruyu soruyorsunuz, hiç mi üniversite okumadınız(orada eylemleri görmediniz mi), hadi onu geçtim sıradan genel kültür bilgisidir bu, tabiki eylem yapılacak yer önceden ayarlanır, günü,saati ve yeri. Bunlar izin alınarak çokta güzel yapılıyor. Ama sen, ben istediğim yerde eylem yaparım dersen, sonu mâlum.
serkanaytekin' Alıntı:hasari' Alıntı:Eyleme izin verdikleri yer mi var. Buna üniversitelerde dahil edildi bundan sonra eylem olursa tazyikli su ve gaz sıkarlar artık. Ödediğimiz fazla vergileri böyle hayırlı işlere ayırmak lazım. Aslında halk olarak haftada bir gazlanmamız lazım. Malum millet biber gazı bağımlısı oldu almazlarsa olmaz. Polis devletletten, gaz devletten, jop devletten ve tazyikli su devletten oh halkım yan gelip yatıyor her şey devletten.serkanaytekin' Alıntı:Biri yazmış, polis müdahele etmedi mi olay çıkmıyor, be akıllı, zaten eylem yapılması yasak olan yerde eylem yapıyorlar, problem o yüzden çıkıyor, ayrıca ben ilk müdahalenin göstericilerden gelmeyip de polisten geldiğini hiç görmedim.
Hasari hocam cevabını bildiğiniz soruyu soruyorsunuz, hiç mi üniversite okumadınız(orada eylemleri görmediniz mi), hadi onu geçtim sıradan genel kültür bilgisidir bu, tabiki eylem yapılacak yer önceden ayarlanır, günü,saati ve yeri. Bunlar izin alınarak çokta güzel yapılıyor. Ama sen, ben istediğim yerde eylem yaparım dersen, sonu mâlum.
Senin gibilerine müstahak. Hem diktatör gibi davranacaksın hemde demokrasi ruhundan bahsedeceksin bu ne çelişki.tayinci42' Alıntı:polislerin ellerine sağlık. kimseyi durup dururken joplamıyorlar sonuçta. afiyet olsun yiyenlere.
zorla zorbalıkla eylemler yaparak vb. kendi fikirlerini dayatacaklarını zannediyorlar. demokrasi ruhu yok.
tayinci42' Alıntı:polislerin ellerine sağlık. kimseyi durup dururken joplamıyorlar sonuçta. afiyet olsun yiyenlere.
zorla zorbalıkla eylemler yaparak vb. kendi fikirlerini dayatacaklarını zannediyorlar. demokrasi ruhu yok.
bu kadarına da pes..siz öğretmen olamazsınız..yoruma bak hizaya gel..yazık yazık..bu kadar şakşakçı olmayın..tayinci42' Alıntı:polislerin ellerine sağlık. kimseyi durup dururken joplamıyorlar sonuçta. afiyet olsun yiyenlere.