Polatlı-Ankarada Sınava Girecek Asker Öğretmenler-Konya

Kodla Büyü

LostParadise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar arkadaşlar ben konyadan gideceğim sınava öncelikle tecrübeli arkadaslardan bir kaç sorum olacak sarı zarfımı aldım şubeden Ek-A belgesi elimde iki taneydi birini normal askerlik dosyama birinide o sarı zarfın içine koydular elimde başka kalmadı yani sınava gidince ayrıyeten bir daha istiyor lar mı ? Bir de orada saat kaçta olacağız ? konyadan gitmek isteyenler 5 kişi olursak bir arabayla rahatça gideriz sanırım var mı ?? :)

Hocam sarı zarf haricinde elinde başka hiçbir belge olmayacak. Sadece Sen ve sarı zarf. :) Allah hayırlı bir yer nasip etsin.

Akşehir üzerinden gittik geçen sene biz saat 12 de çıktık 3. gruba ismimizi yazdırdık ( her grup 50 kişilik) diğer gün saat 12 olmadan işimiz bitmişti polatlıda..

o zaman erken gitmek iyi oluyor hocam ... ne bileyim Azizim42 hocam çoğu sitede ayrıyeten bir ek-a belgesi istiyorlar o olmadan felan öğretmenlik için şans tanımıyorlarmıs e zaten sarı zarfın içinde var ve hepsinin üstünde öğretmen diye kırmızı mühür var daha ne istiyorlar anlamadım ben :)

İnan hocam asker öğretmenlik için ordunun ne gibi kriterlere sahip olduğunu bilmek çok zor. Zarfı açtıklarında ek-A belgesini görüp de öğretmen misiniz şeklinde garip sorulara maruz kalacağınız bir sınav sizi bekliyor. Ne diyeyim Allah kolaylık versin. :)

BBNET
Geri