Pocell Kampanyası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan habbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
güzel gibi 39 tl ye 1 yıl konuş artı 200 tl akaryakıt (hemen hemen 1 depo eder.) lt başına da 1 yıl boyunca 10 kuruş indirim. yılda 10 defa tam dolum yaparsan (depoyu 45 - 55 lt arası olarak düşünelim) 45- 55 tl arası da indirim yaparlar bu da 1 bucuk fatura bedavaya getirir. güzel bir kampanyaya benziyor. 1 yıllık tahaahhüdüm olmasaydı geçebilirdim.

acaba altyapı kime ait? TURKCELL-VODAFONE-AVEA ?

Ben geçtim hocam 200 tl yakıt yüklendi bu durumda aylık 22 civarı oluyor birde aldığın her litrede 12 krş indirim var 50 litrede 6 tlde yapıyo bana cazip geldi

fatu38' Alıntı:
Ben geçtim hocam 200 tl yakıt yüklendi bu durumda aylık 22 civarı oluyor birde aldığın her litrede 12 krş indirim var 50 litrede 6 tlde yapıyo bana cazip geldi
Yakıtı her petrol ofisi istasyonundan alabiliyor muyuz? Yoksa üye olan istasyonlardan mı? Bir de geçmek için avea bayisine mi gitmeliyiz acaba?

nasıl geçiş yapabiliyoruz ben zaten aveadayım geçeyim hemen eğer oluyorsa

Aveadaysanız numara taşıma gibi sim değişiyor ama mesaj filan gelniyor 1 saat içinde birden sim hatası alıyosunuz yeni simi takıyosunuz bitiyor. Yakıtı istediğiniz istasyondan alın dediler ama denemedim. Pocell sayfasındaki perrol ofisi istasyonlarından geçiş yapılıyor ama biraz acemiler yorucu olabiliyor bilmedikleri için. Hat açıldıktan sonra taahhüt veriyorsunuz 200 tl yükleniyor

fatu38' Alıntı:
Aveadaysanız numara taşıma gibi sim değişiyor ama mesaj filan gelniyor 1 saat içinde birden sim hatası alıyosunuz yeni simi takıyosunuz bitiyor. Yakıtı istediğiniz istasyondan alın dediler ama denemedim. Pocell sayfasındaki perrol ofisi istasyonlarından geçiş yapılıyor ama biraz acemiler yorucu olabiliyor bilmedikleri için. Hat açıldıktan sonra taahhüt veriyorsunuz 200 tl yükleniyor

LPG için de geçerli mı yakıt ?

nosTRa' Alıntı:
fatu38' Alıntı:

LPG için de geçerli mı yakıt ?

Bilmiyorum hocam ben motorinde kullanıyorum. Tahminde bulunup güvendirmeyim.

BBNET
Geri