zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 859 Bugün 13:13 #1 Arkadaşlar ps5 almak istiyorum. Güvenilir ve hesaplı almak için nereden almalıyım? Bilgisi deneyimi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim.
Arkadaşlar ps5 almak istiyorum. Güvenilir ve hesaplı almak için nereden almalıyım? Bilgisi deneyimi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim.
zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 859 Bugün 13:15 #2 Bir de Amazon veya benzeri siteler ne kadar güvenilir olur? Teknosa üzerinden satış yapan ithalatçılar var onlar güvenilir mi?
Bir de Amazon veya benzeri siteler ne kadar güvenilir olur? Teknosa üzerinden satış yapan ithalatçılar var onlar güvenilir mi?
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,086 Bugün 13:33 #3 İthalatçı garantili olanlarda sıkıntı olabilir. Distribitör garantili varsa en iyisi odur.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,028 Bugün 14:40 #4 Hocam dün Ankara'da Ulus, Melike Hatun Çarşısında kutulu PS5 19 bin liraydi.Ayrintisini sormadım.Sadece fiyat aldim.
Hocam dün Ankara'da Ulus, Melike Hatun Çarşısında kutulu PS5 19 bin liraydi.Ayrintisini sormadım.Sadece fiyat aldim.
zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 859 Bugün 14:55 #5 Buzkırıcı' Alıntı: Hocam dün Ankara'da Ulus, Melike Hatun Çarşısında kutulu PS5 19 bin liraydi.Ayrintisini sormadım.Sadece fiyat aldim. Genişletmek için tıkla ... Güvenilirliği nasıl hocam bilginiz var mı? Satan kişiyi, kurumu biliyor musunuz?
Buzkırıcı' Alıntı: Hocam dün Ankara'da Ulus, Melike Hatun Çarşısında kutulu PS5 19 bin liraydi.Ayrintisini sormadım.Sadece fiyat aldim. Genişletmek için tıkla ... Güvenilirliği nasıl hocam bilginiz var mı? Satan kişiyi, kurumu biliyor musunuz?
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,028 Bugün 14:58 #6 Gümrük mağazasına gitmiştim.Hemen dibinde idi.Tabelasina dikkat etmedim vitrinde ps5 vardi nakit 19 bin dedi kol da vardı.Burasi spotcu magaza
Gümrük mağazasına gitmiştim.Hemen dibinde idi.Tabelasina dikkat etmedim vitrinde ps5 vardi nakit 19 bin dedi kol da vardı.Burasi spotcu magaza