Plaka Sorgulatma

Kodla Büyü

hbasdereli

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar arkadaşlar. Yarın inşallah anlaştığım bir arabayı alıyorum. Aracın plakası elimde plakayı nereden nasıl sorgulatabilirim? Tramer diye bir şey varmış, bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var..

hocam şasi numarasını mutlaka alın ve onu da sorgulatın. plakadan gelen mesajda ****123 şasi numaralı diye yazar eğer plaka değişmişse eski bilgiler çıkmaz ama şasi no sorgulatırsan en güzeli yada sigortacın varsa ona git onlar da bakabiliyorlar ama şasi noyu alman lazım mutlaka al ve şasi no sorgula... hayırlı olsun....

Hayırlı olsun hocam, kaça anlaştınız marka model nedir? Özellikleri nedir?

turkiye.gov.tr ile de sorgulayabilirsiniz. Ruhsat tarihini , rehinli mi değil mi öğrenebilirsiniz.

2010 Polo 1.4 Trendline 27000-28000 civarında 15000 km'de hocam.

Teşekkürler beyler sigortacı tanıdığa sorgulattık temiz çıktı..

Hocam ekspertize danışmadan yine de karar verme derim ben, tramerde kaydı olmasa bile sorun olabiliyor araçta ama servisine götürüp 50TL verip ekspertiz raporu alırsan için rahat eder didik didik herbişeyini söylüyor.

İkinci el arabadan ağzı yanmış biri olarak arkadaşların dediklerinin hepsine katılıyorum.Güzel sözlere kanmadan yetkili servisinde ekspertiz yaptırıp, hem plakayla tramer sorgulatın hem de şase numarasıyla muyeneye girdiği kilometrelere bakın. Ancak aracı tanıyorsanız bilemem...

BBNET
Geri