Piyasayı bilenlerden fiyat tavsiyesi istiyorum

Kodla Büyü

Booger

Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar,
Öğretmen arkadaşımda, 2006 model Megane2 1.5 DCI Expression 108000'de bir araç var. Sadece ön tampon değişmiş, onun haricinde bir sıkıntısı yok. Servis bakımlı falan. Ederi nedir bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Pazarlık yaparken yardımı dokunur. Şimdiden teşekkürler.

Hocam araba piyasası almış başını gidiyo. Birkaç senedir arabalar hep ederinin 2-3 bin fazlasına satılıyor. Bence piyasa şişiriliyor. Ben arabayı yeni aldım ama bakıyorum arabaya verdiğim paranın yanında sönük kalıyor. Allah kolaylık versin bu iş zor valla

salla81' Alıntı:
Hocam araba piyasası almış başını gidiyo. Birkaç senedir arabalar hep ederinin 2-3 bin fazlasına satılıyor. Bence piyasa şişiriliyor. Ben arabayı yeni aldım ama bakıyorum arabaya verdiğim paranın yanında sönük kalıyor. Allah kolaylık versin bu iş zor valla
aynen öyle galericiler hep şikayet ediyor iş yok hiç satış yapamıyoruz diye. Yapamazsın tabi fiyatlar öle şişirilmiş ki. Sahibinden.com a bak her araç en az 2-3 bin lira fazlası ile satışta böyle bir şey olur mu ya..

Atakom hocam benim kafamda 25 civarı var. Hocama da ayıp olmasın ederi ne ise onu vermek isterim

2 el piyasası müthiş uçtuuuu...
Bence 5-6 bine şahin doğan brodway alıp 1-2 sene beklemek lazım.
18.000 ne pazarlık ettiğim aracı son anda ev aldığım için almadım. evin 22.taksidini ödüyorum aynı araç 24.000 şimdi. Alan kişi satıyor.:)
hesabını siz yapın arada bi şahin doğan zaten var :puhaha:

değişen olmasa 25 ederdi ama değişen var o yüzden 1-2 bin daha düşmek mantıklı olur

Tüm yorumlar için teşekkürler. İkinci el sıkıntı bir iş be. Umarım para olurda birgün sıfır alırız :-)

BBNET
Geri