M mavimali Aktif Üye Mesajlar 184 7 Aralık 2016 #61 Teşekkür ederim hocam Allah ne muradiniz varsa versin
T teknogenclik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 484 10 Aralık 2016 #79 sesumut' Alıntı: Hocam gerçekten büyük bir emek var kitapta. Çok güzel hazırlamışsınız. Öğrencilerimin tamamına EBA üzerinden gönderiyorum şimdi. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. İyi kullanımlar.
sesumut' Alıntı: Hocam gerçekten büyük bir emek var kitapta. Çok güzel hazırlamışsınız. Öğrencilerimin tamamına EBA üzerinden gönderiyorum şimdi. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. İyi kullanımlar.
A akdenizkanki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 984 10 Aralık 2016 #83 Hocam, emeginize sağlık teşekkür ederim
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 22 Aralık 2016 #85 Teşekkürler. Emeğinize sağlık. Gayet detaylı hazırlanmış.
T teknogenclik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 484 22 Aralık 2016 #90 blankkeyframe' Alıntı: Allah razı olsun hocam meb hattını bile düşünmüşsün.. Genişletmek için tıkla ... Ne demek hocam önemli değil. Ben de derste kaynak olarak kendi kitabımı kullandığım için Drive'da problem oluyor diye alternatif link koyduk
blankkeyframe' Alıntı: Allah razı olsun hocam meb hattını bile düşünmüşsün.. Genişletmek için tıkla ... Ne demek hocam önemli değil. Ben de derste kaynak olarak kendi kitabımı kullandığım için Drive'da problem oluyor diye alternatif link koyduk