PISA PROJESİ hakkında bilgi?

Kodla Büyü
geçen sene gittiğimizde gelmeyenler vardı..Hatta bir arkadaşın sevk-rapor vb. gibi bir durumu da yoktu..Sıkıntı olduğunu duymadım...yine de belli olmaz, geçen sene ilk defa yapıldı.Bu sene belki ders çıkarmışlardır.

ya bugün m.yardımcımıza dedim ben gitmesem olmaz mı zaten 1 öğrencimiz var sadece pc ye program kurulumunu anlatıyorlarmış gerek yok bence dedim. zorunlu tutuyorlar gitmeyi dedi. yazı gelsin tekrar gitmek istemediğimi söyleyeceğim. illa git derse de yapacak pek bir şey yok gibi :(

seminere katılacak BT öğretmenlerinin listesi bugün m.yardımcımıza maille gönderilmiş... ve zorunlu yazıyor gitmen gerekir dedi

bugün mail yoluyla ayrıntıları belirtmişler. uçak ve otobüsle gidilebilecek. konaklama mecburi değil... orada görüşmek üzere :)

Ben rahatsızlığımdan dolayı gidemiyeceğim galiba. Bir yandan da anlatılacak şeyler önemli olabilir endişesi taşıyorum. Napacağımı şaşırdım, gitmesem bir aksilik olsa "Sen gitmedinde ondan oldu der bizimkiler" :?

kaç öğrenciniz var hocam projeye katılacak olan? ayrıca sanırım zorunlu tutmuşlar. BT öğretmeni yoksa bile bilgisayara hakim başka bir öğretmen ismi istemişler. bizim de 1 tane öğrenci var diye gitmek istemedim ama idarecilerim razı olmadı. biletimi aldım bile

155 öğrencimiz var hocam 15 yaş grubunda ve malesef bende ikna edemedim,listede senin adın var başkasını gönderemeyiz cevabını aldım. Rapor alırım deyince sen bilirsin dediler ama kendime laf ettirmemek için yarın bel fıtığımın ağrısı ve ben yollardayız.

öğrenci sayınız çok fazlaymış :o
nereden geliyorsunuz bilmiyorum ama uçakla gelebilme imkanınız varsa bari öyle gelin :(

Arkadaslar antalyada pazartesi ve sali gunu toplanti olacakmis bu konuda bilgisi olan var mi otelde kalacak misiz ailemi de gotursem sadece onlarin parasini odeme gibi birsey olur mu veya ailemi goturmeye deger mi

Ya arkadaşlar bu toplantı ile ilgili hiç bir idareci bişey söylemedi bana. Yazı gelmedi herhalde. Mailler meb.k12 ye mi geliyor? Okul gmaili kullanmaya devam ediyor da.

Arkadaşlar PISA sınavı yapılacak bilgisayarlarda sistem tanılama programı çalıştırıp start diagnosisi tıklıyorum sistem taramasından sonra tarayıcıda localhost:3001 bağlanılamadı hatası alıyorum problem nerden kaynaklanıyor olabilir??? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

BBNET
Geri