PISA 2012 Test uygulayıcıları Ankara

Kodla Büyü
bazı bilgisayarlarda sistemde problem yok ama testen geçmedi gibi bir uyarı geliyor. benzer durumda olan varmı acaba

daha net ifade ederseniz hocam yardımcı olmaya çalışalım. testten geçmiyorsa bir hata veriyor olmalı çünkü

arkadaşlar branjı bilgisayar olmayıp ta formatör olanlar bu işin içinden nasıl çıkacaz bilemiyorum benim yakınım da bilgisayar öğretmeni de yok malum toplantı dan çok bi şey anlamadım ileri düzey kontrol yapan var mı

hocam bilgisayarlarınız temel düzey taramasından geçti ve şu sürükle bırak olayı açıldıysa bir sorun yaşamazsınız. ayrıca şunu göz ardı etmeyin çoğumuzda ilk başta usb ile ilggili hata verdi sistem tanılama. dağıttıkları usb lerdeki program eksikti bir kısmında. daha önceden arkadaşın verdiği linkten programı indirip flash a onu yüklemenizi tavsiye ederim.

öyle istemişlerdi ama eğer hepsinin de modeli aynıysa gerek yok diye ben bir tane doldurup gönderdim ;)

o zaman ben de öle yapayım .aslında benim ram yetersiz geldi,kırmızı yandı.o yüzden teste girişe de giremedim.Ram takınca düzelir umarım :(

Arkadaşlar, her şey doğru, testlerde bir sıkıntı yok, firefox'da istenilen versiyonda ama tam ekran beyaz bir sayfa geliyor arkası yok :?

gökalp' Alıntı:
Arkadaşlar, her şey doğru, testlerde bir sıkıntı yok, firefox'da istenilen versiyonda ama tam ekran beyaz bir sayfa geliyor arkası yok :?

Flash disk içindeki dosyalar eksikmiş :x

piadora' Alıntı:
o zaman ben de öle yapayım .aslında benim ram yetersiz geldi,kırmızı yandı.o yüzden teste girişe de giremedim.Ram takınca düzelir umarım :(

1gb Ram'lerde çalışmadı bizde de ama 2 GB ram ile hatasız çalışıyor hocam.

Arkadaşlar pisa bilgisayar uygulasının örnek sorularının olduğu bir site vardı, şu mp3 çalar sorusunun oldugu onun adresini paylaşabilirmisiniz. Öğrencilerin bir kısmına göstermiştim ama şimdi bulamıyorum...

Arkadaşlar bir hocamızda Allah rızası için şu pisa programı nedir, nasıl çalışır, ne yapmak gerekir bir anlatsaydı çok makbule geçerdi. Programı yükledim ama çalışmıyor, çalıştıktan sonra ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar benim sormak istediğim bir şey var. Bu firefox 3.6.27 sürümünü kurduktan sonra sistem tanılamayı başlatırsak hata veriyor. Eğer kurmadan çalıştırırsak PisaMenu.exe dosyasını, Sürükle bırak sayfası geliyor. Şimdi bu firefox dosyasını kuralım mı kurmayalım mı kararsız kaldım. Deneyenler varsa bilgi paylaşabilirler mi? Şimdiden teşekkürler.

sürükle bırak geliyorsa sorun yok hocam

biz bitirdik, kurtulduk çok şükür :)

BBNET
Geri