hhtc' Alıntı:Gereksiz yere uzattılar bence birde flashlarda verdikleri testler çalışmadı şifreyi kabul etmedi sizdede varmı aynı sorun
gökalp' Alıntı:Benim Usb 'de nerede denediysem "USB Key data transfer Kırmızı yanıyor "![]()
TrueCrypt bende de yok.
Söyledikleri site hala çalışmıyor.
Bence hiç kimse için verimli olmadı. Birisi yazılımcı öğrencilerinden bahsedip 5. lab talebinde bulundu. Bir diğeri kendi özel sorunlarından bahsetti. Program kısmını anlatan arkadaş resmen kilitlendi. Zaten "Arkadan 4 sıra öne gelsin" dediğinde benim için toplantı bitmişti (Yanlış anlaşılmasın son dörtlüde değildim. Ama kişi ve makamı göz önüne alınca yakışmadığını düşünüyorum ).
Bari biran önce harcadığımız parayı verseler![]()
marmarabote' Alıntı:hhtc' Alıntı:Gereksiz yere uzattılar bence birde flashlarda verdikleri testler çalışmadı şifreyi kabul etmedi sizdede varmı aynı sorun
Merhaba hocam. ben henüz şifre aşamasına gelemedim
USB Key data transfer Kırmızı yanıyor bu hata benimde denediğim tüm pc lerde var. okuldaki netbooklarda da ram yetersiz geldi hatta :!:
marmarabote' Alıntı:hayır excel de kendim hazırladım hocam![]()
kazimkartal23' Alıntı:Arkadaşlar çözümü buldum. Bize flash ta verdikleri dosyalar eksikmiş. Sabahtan beri uğraşıyorum, niye olmuyor diyorum. CBA klasörünün içindeki usbspeed klasörünün içindeki chddspeed.exe dosyası eksikmiş. Bunu kopyaladıktan sonra usb transfer hızı yeşil göründü. Bu dosyayı ilk sayfada paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Milli eğitim bir işide düzgün yapsın ya....
marmarabote' Alıntı:marmarabote' Alıntı:hayır excel de kendim hazırladım hocam![]()
kullanmak isterseniz ekledim hocam...
gökalp' Alıntı:kazimkartal23' Alıntı:Arkadaşlar çözümü buldum. Bize flash ta verdikleri dosyalar eksikmiş. Sabahtan beri uğraşıyorum, niye olmuyor diyorum. CBA klasörünün içindeki usbspeed klasörünün içindeki chddspeed.exe dosyası eksikmiş. Bunu kopyaladıktan sonra usb transfer hızı yeşil göründü. Bu dosyayı ilk sayfada paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Milli eğitim bir işide düzgün yapsın ya....
Hocam o dosyayı nereden bulabiliriz...