Picasa da foto albümü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adem_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

adem_61

Site Gezgini
Yahu arkadaş 1 haftadır sormadığım yazmadığım yer kalmadı kimsemi bilmiyor.Okulun web sitesini düzenleme işi bana kaldı.Fotoğraflar çok fazla yer tuttuğu için picasa web e yükledim.Ancak web sitemde verdiğimi linki nasıl picasa ya yönlendirecem.Veya picasa da direk böyle bi özellik varmı.

ben bugün kontrol ettim picassada okulda gözükmüyor fotoğraflar :shock: meb onu da yasaklamış galiba?

Hocam fotoğrafları yükledikten sonra albüme tıklıyorsunuz açılan penceredeki linki veriyorsunuz

fotoğrafı tıklıyorum ama nerede link falan açılmıyor,bilen biri varsa şu an pc başındayım tlf numarımı veriyim anlatsın bana.günlerdir uğraşıyorum.

Tamam hocam o söylediklerini yaptım ve oraya kadar herşey tamam.peki resimleri görünce url yada adres nerede kopyalayıp linki buraya yönlendiriyim.Seni allah mı gönderdi :)

Hocam direkt link veremiyormuyuz acaba,adres satırındakini kopyalayıp cs4 dreamweaver de bağ kısmına yapıştırmam yeterli oluyormu.

adem_61' Alıntı:
Hocam direkt link veremiyormuyuz acaba,adres satırındakini kopyalayıp cs4 dreamweaver de bağ kısmına yapıştırmam yeterli oluyormu.

tabiki yeterli.
nasıl ki üstte benim verdiğim linkten ulaşılıyorsa. sen de adres satırındaki linki kopyala dw içinde koymak istediğin yere yapıştır iş tamamdır.

hocam..
ben doğru anladıysam.
resmin üzerine gelip .
Firefox'da ; Resim Konumunu Kopyala
Chrome'da ; Resim URL'sini Kopyala.
Derseniz
Sonu .jpg olan bi direct link'e ulaşmış olursunuz.

Saygılarımla.

Bağlantıyı paylaş bölümündeki linki kullanabilirsiniz.
Web sitesine gömülücek html'yi kullan yazan yerdeki kodlarla da direk embed olarak slayt şeklinde resimleri gösterebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• picasa paylaş.jpg
    picasa paylaş.jpg
    32.9 KB · Görüntüleme: 887
BBNET
Geri