PHP'de kendini aşmış var mı?

Kodla Büyü

seasun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar PHP konusunda yardiminiza ihtiyacim var, Php mail form buldum. Uzmanlık alanım php olmadığı için takıldığım kısım oldu. Kullanıcı formu doldurup gönder dediği zaman maile gelen formda türkçe karakter problemi var :?

yani google veya net kullanımında kendine yetebilmek yeterli diyorsun sayın Barbaryan35 :+1:

PHP'de kendini aşmış var mı? önce bu yardım isteme cümlesini değiştir sonra yardım iste!!!

tcoalngsau' Alıntı:
yani google veya net kullanımında kendine yetebilmek yeterli diyorsun sayın Barbaryan35 :+1:
.
ben buna birazda ÜŞENGEÇLİK diyorum hocam. bu forumda çok daha komiklerini de gördüm.
daha önceki yıllarda tüm meslek lisesi planlarını tek başlık halinde yayınlamışım. konu sürekli popüler olduğu için ilk sayfada sürekli çıkıyor. bilgisayar öğretmeni arkadaşım ne yapsa beğenirsiniz. "ACİL XXX DERSİ PLANI LAZIM" diye başlık açmış. halbuki istediği plan bir üstteki mesajımda zaten var :D
o yüzden kendine yetmek değilde üşengeç olmamak çok daha önemli diyorum

bu kadar eleştiriden sonra arkadaş sanırım PHP de aşacak kendini :) kimseye muhtaç olammak adına..

tcoalngsau' Alıntı:
bu kadar eleştiriden sonra arkadaş sanırım PHP de aşacak kendini :) kimseye muhtaç olammak adına..
.
aklıma izelin şarkısı geldi sen böyle söyleyince
..
PHP yi aşta gel kurbanın olam
kurtar beni bu topiclerden ne olur
..
:puhaha:

sürekli bu foruma giriyorum ama ne yazık ki açılan başlıklardanda anlaşılacağı üzere seviye çok düşük. Yazık

BaRBaRYaN35' Alıntı:
.
aklıma izelin şarkısı geldi sen böyle söyleyince
..
PHP yi aşta gel kurbanın olam
kurtar beni bu topiclerden ne olur
..
:puhaha:

Güzel bir uyarlama olmuş :D

BBNET
Geri