demidembo Aktif Üye Mesajlar 215 8 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar phpbb bir forum ile uğraşıyorum. aktif son 20 konuyu nasıl listeletebilirim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bilişimnetteki gibi banneri nasıl ayarlayabilrim.?
Arkadaşlar phpbb bir forum ile uğraşıyorum. aktif son 20 konuyu nasıl listeletebilirim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bilişimnetteki gibi banneri nasıl ayarlayabilrim.?
forumdas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 513 19 Ocak 2015 #2 Ben de aynı dertten muzdaripim. BBnet yöneticileri, Aktif olan son 10 konuyu nasıl anasayfa olarak listeletebiliriz? Yani; "domain.com" yazıldığında son 10 konu görüntülensin.
Ben de aynı dertten muzdaripim. BBnet yöneticileri, Aktif olan son 10 konuyu nasıl anasayfa olarak listeletebiliriz? Yani; "domain.com" yazıldığında son 10 konu görüntülensin.
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,896 19 Ekim 2016 #3 merhaba ben de bir forum açtım phpbb son konular eklentisi çalışmıyor yardımcı olabilecek biri var mı @korsan ya da @hasari ?
merhaba ben de bir forum açtım phpbb son konular eklentisi çalışmıyor yardımcı olabilecek biri var mı @korsan ya da @hasari ?