Php Editörü Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan boss2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

boss2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar php'de basit kodları nette indirdip localhostda deniyorum çalışıyor. Sonra dreamveawerda css falan ekleyip süslediğim zaman çalışmıyor. Sebebi ne olabilir. Bu UTF-8 BOM'suz olmasımıdır? öyle yapabilmek için dreamveawerda hangi ayarı yapmak lazım.

Veya siz hangi programı kullanıyorsunuz. Css eklemeyi dreamvewerda öğrendiğim için dreamveawer daha iyi ama css ekleyerek site yapmak hangi programla daha kullanışlı olur?

"intel4004 " hocam onunla alakası yok. php kodlarını açıp kapamazsan zaten php denen birşey olmaz.

Ben css ve php birarada çalıştırınca kodlarda hata olmadığı halde kodlar yanlış çalıştığını söyliyorum. mesela hata vermiyor ama k.adı ve şifre doğru olduğu halde yanlış diye dönüyor. Bunun için dreamveawerda hangi ayar yapılıyor onu soruyorum. Veya siz hangi programı kullanıyorsunuz?

css kodlarıyla php kodalrının bir alakası yok ikisi de ayrı ayrı çalışır daha doğrusu kodları birbirinden ayırman gerekirdreamveawerda da öyle bir ayar diye bir şey bilmiyorum istesen örnek gönder ona bakalım ( noterpad++ kullanıyorrum)

BBNET
Geri