Php – Mysql Altyapılı Jquery destekli okul tema çalışmam v1

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Önceki tasarımlarımda olduğu gibi yine kendim php - mysql , html , css kodlamasını ve resimleri kendim hazırladım. Sadece sayfalama özelliği için
hazır kodlara başvurdum. Siteyi hazırlamadan öncede biraz derslere baktım ve inceledim.

Sitemiz verileri veritabanından çekip css ile biçimlendikten sonra karşınıza gelmektedir. Yapmanız gereken sadece verileri veritabanına girmektir. Sonrası kodlama ile kendiliğinden hallolacaktır.

Not : Bir sonraki tasarımda basit bir İYS hazırlayarak veri girişlerini daha kolay hale getirebilirim.

Ayrıntılar ve Önizleme için ----> BURAYA yada BURAYA tıklayınız.
Tasarımda kullandığım veritabanın SQL çıktısınıda ekliyorum.. Sadece tabloların yedeğimi yoksa veritabanımı ile aldığımı hatırlamıyorum. PHPMyadmin'den yükleyerek şablonu düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Kod:
ŞİFRE : fthets

Ekli dosyalar

• indexust.jpg
    indexust.jpg
    79.4 KB · Görüntüleme: 1,815
  • fthetsphpsite.rar
    fthetsphpsite.rar
    565.7 KB · Görüntüleme: 411
  • mydbson.rar
    mydbson.rar
    3.3 KB · Görüntüleme: 258
hocam tam zamanında geldiniz sağ olun, bende böyle bir örnek arıyordum. Paylaşımınız için teşekkürler

Budur!!!!

Varmısınız Fatih Etsiz hocamıza ortakalaşa madalya takalım :idea:

joombal' Alıntı:
Budur!!!!

Varmısınız Fatih Etsiz hocamıza ortakalaşa madalya takalım :idea:

:D :D :D

Yapabilirsek bu çalışmayı İYS (CMS) haline dönüştürebiliriz herkesin kullanabilmesi amacıyla K12.TR serverlarında..

Şu an basit bir admin paneli kodlayarak makale girişlerini daha kolay hale getirmeyi planlıyorum...

BBNET
Geri