aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,086 13 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar güneş ve etrafında dağılan bu şeklin adı nedir ve photosohpta nasıl yapılır yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar güneş ve etrafında dağılan bu şeklin adı nedir ve photosohpta nasıl yapılır yardımcı olabilir misiniz?
G gulumse_kaderine Site Gezgini Mesajlar 55 13 Temmuz 2018 #2 Bu cizim olarak daha kolay yapilir hocam. Corel ya da illustrator kullanilmali bence.
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,086 13 Temmuz 2018 #3 Hocam adını bilsem nasıl yapılacağını araştıracağım ama bulamadım bir türlü
GezginN61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 13 Temmuz 2018 #4 Fırçalarla yapılması mümkün. Googlede sun brush ya da ps güneş fırçalar şeklinde aratabilirsiniz.
aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,086 13 Temmuz 2018 #5 GezginN61' Alıntı: Fırçalarla yapılması mümkün. Googlede sun brush ya da ps güneş fırçalar şeklinde aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam harikasınız. Dediğiniz şekilde brush buldum.
GezginN61' Alıntı: Fırçalarla yapılması mümkün. Googlede sun brush ya da ps güneş fırçalar şeklinde aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam harikasınız. Dediğiniz şekilde brush buldum.