phoca guestbook mesajlarını onaylayarak yayınlama

Kodla Büyü
phoca guestbook 1.3.2 ziyeretçi defterini kullanıyorum. Yazılan mesajlar onaylanmadan direk yayınlanıyor. Bunu Hangi ayar ile onaylama işlemine tabi tutuyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Joomla 1.5 kullanıyorum.
Joomla yönetim panelinde, bileşenler menüsünde "Phoca Z.Deft." olacaktır, oradan da "öğeler"e ulaşırsanız doğru yerdesiniz demektir.
Bende böyleydi umarım işe yarar.

Bende resimdeki işaretli yerden yayınlama ayarını yapıyorum hocam, sanırım başka bir problem sizinkisi.

yayınlamada sorun yok.. ziyaretçi mesajı yazıp gönderince direk sitede yer alıyor.. admin izin onayı olsun istiyorum..

Menüler kısmından anamenüye tıklayın. Ordan da Ziyaretçi defterine tıklayın. Bileşenler bölümünde alt tarafta "Mesajı gözden geçir" seçeneğine evet deyin.

stirkof' Alıntı:
Menüler kısmından anamenüye tıklayın. Ordan da Ziyaretçi defterine tıklayın. Bileşenler bölümünde alt tarafta "Mesajı gözden geçir" seçeneğine evet deyin.

çok teşekkür ederim. istediğim oldu.. aklıma takılan bişi kaldı. ben aynı şeyi Bileşenler-Guestbook-Items-Özellikler kısmından yapıyordum ama olmuyordu. garip mi yoksa bana mı öyle geliyor..:)

BBNET
Geri