Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in yol gösterici Kırk Hadisi...

Kodla Büyü

gezegen10

Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ekli dosyalar

• 1915762946.jpg
    1915762946.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 679
dini bölüm açılmasada ben her telden kısmında yine dediğimi yaparım diyorsun yani hocam.

dindar bir insan olduğunu anladık paylaşımlarından hocam ama burası bt öğretmenleri forumu. diyeceksin ki insanlar kocasına alacakları hediyeye kadar yazıp anketler düzenliyorlar. bizim paylaşımımız onların yanında cennete gidip gelir. o konuda haklısın ama paylaşım yaparken sitenin ruhuna uygun olması daha mantıklı değil mi?

kimseye ne kadar dindar olduğumuzu kanıtlamak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederiz hocam paylaşım için :+1: tartışma çıkarmak isteyenlere kulak asmayınız..

her_dem' Alıntı:
dini bölüm açılmasada ben her telden kısmında yine dediğimi yaparım diyorsun yani hocam.

dindar bir insan olduğunu anladık paylaşımlarından hocam ama burası bt öğretmenleri forumu. diyeceksin ki insanlar kocasına alacakları hediyeye kadar yazıp anketler düzenliyorlar. bizim paylaşımımız onların yanında cennete gidip gelir. o konuda haklısın ama paylaşım yaparken sitenin ruhuna uygun olması daha mantıklı değil mi?

kimseye ne kadar dindar olduğumuzu kanıtlamak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Hertelden bölümü Fıkra şiir güncel konular siyaset falanda arada bi konuşuluyo. Bu cevabın yakışakalmamış bence. ALtına cevap yazmassan sorun yok

Arkadaşımız ebedi hayatımız için güzel bir paylaşımda bulunmuş.
Güzel olan her şey paylaşılmalı bence.

Teşekkürler Hocam.
Tek eleştirim var, bir paylaşım yapıldığında içerik kopyalansın ve altına link koyulsun isteyen link'e gitsin isteyen buradan okusun diye genel bir düşüncem var..

Bu arada bir mahsuru olmadığını gördük, isteyen bakar istemeyen bakmaz.

Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler...

Dini konulara alerjimiz olduğunu da göstermek zorunda değiliz......
(2.msj yazan arkadaşa.)

netame' Alıntı:
Teşekkür ederiz hocam paylaşım için :+1: tartışma çıkarmak isteyenlere kulak asmayınız..
tartışma çıkarma niyetiyle yazılmış bir yazı mı?

ben sürekli tekrarladım bunu. açtığınız başlıklarda niyetiniz dini bilgi vermek, dini paylaşım yapıp insanlara faydalı olmak ise de eğer ki açtığınız başlık sebebiyle birini günaha sokacaksanız ( ki kimi zaman arkadaşlar tartışmanın dozunu kaçırıp bu duruma düşüyor.) bu başlığı açmamak daha hayırlıdır.

bunu yazdığım için ben dinsiz ama siz desteklediğiniz için dindar oluyorsunuz. genelde de forumda bu tür düşünen insanları dinsizlikle nitelendiriyorsunuz. hem dozunu kaçıranlar günaha giriyor hemde siz.

şekil 1-a
ct442002' Alıntı:
Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler...

Dini konulara alerjimiz olduğunu da göstermek zorunda değiliz......
(2.msj yazan arkadaşa.)

adam benim müslümanlığımı eleştiriyor. dediğimi umarım anlaşılmıştır.

uurerol' Alıntı:
Bu faşistliktir, benim gibi düşünmeyenlerin canı cehenneme, ben olacak dedim olacak demektir.
böyle saçma bi cevap olur mu ya ALLAH aşkına. bu rahatsızlık niye...
gardaşım paylaşımın harika teşekkür eder devamını dileriz.

gezegen10 arkadaşın paylaşatığı bu msjda, ne kendinin dindar olduğu ne de başkasının dindar olmadığı şeklinde bi yoruma rastlamadım.

her_dem arkadaşım; yorum yapıp insanları sınıflayan sensin. Adamın dindar görünmek için yazdığını nerden biliyorsun! Kalbini mi açıp baktın! İnsanlar istediği şeylere inanıp inanmamada özgürdür. Kimse bi şey diyemez.
Senden başka olumsuz yazan yok, diye yazmıştım ki alerjisi olan baya fazlaymış!

Herkes inanıp inanmamada özgürdür. Bu kadar tepki niye...?

ct442002 hocam sende benim kalbimi açıp mı baktın alerjim olduğunu yazmışsın? ben gezegen10 hakkında demedim. dikkatli okursan bu tür iyi niyetli paylaşımlarda olabildiğini ve şekil 1-a örneğinde verdiğim gibi senin yaptığını söyledim.

horoz_ali' Alıntı:
yalandünya' Alıntı:
Ben dinsizim bende ateistlikle ilğili başlıklar açmayı düşünüyorum nasıl fikir. :idea:
hem ateist olacaksın hemde :idea: bu işareti kullanacaksın. ateist adamda akıl olur mu?

Dünyayı ateistler yönetiyor. Aklın kimde olduğu ortada. Müslümanlarda biribirini öldürmekle meşgul.

Çok güzel bir paylaşım, Allah işini rast getirsin.

Eleştirenlere: İster oku ister okuma kardeşim, seni zorlayan mı var? Senin okumama hakkın varsa benim de okuma hakkım var. Bırakın şu yobaz fikirleri, çağdaş olun biraz çağdaş!

finefrenzy' Alıntı:
Çok güzel bir paylaşım, Allah işini rast getirsin.

Eleştirenlere: İster oku ister okuma kardeşim, seni zorlayan mı var? Senin okumama hakkın varsa benim de okuma hakkım var. Bırakın şu yobaz fikirleri, çağdaş olun biraz çağdaş!
katılıyorum hocam insanların nasıl okuma ve okumama hakkı varsa destekleme ve eleştirme haklarıda var. bunu dile getirmeniz çok güzel. gerçekten bırakalım bu fikirleri.

konuyu sabote eder gibi oldum o yüzden çıkıyorum aradan. ancak benim dediğim 18 ekimde bir başlıkta yazdığım gibi

her_dem' Alıntı:
bu forumda gereksiz başlıklar, müdüründen yakınmalar, magazin, siyaset ve sıkıntı içeren başlıklar görmek istemiyorum. işimizle ilgili başlıklar görmek istiyorum. forumu geyikhaneden çıkmasını istiyorum.

böyle başlıklar istemiyorum

bu konuyu aynı kategoriye koymamakla birlikte forumun amacına ters buluyorum.

yazdıklarım hakkında yorum yapılmazsa konuyu terk ediyorum. cevap yazmak durumunda kalmayayım lütfen. sabote eder gibi olduk. amacım sabote etmek falan değildi.

her_dem' Alıntı:
ct442002 hocam sende benim kalbimi açıp mı baktın alerjim olduğunu yazmışsın? ben gezegen10 hakkında demedim. dikkatli okursan bu tür iyi niyetli paylaşımlarda olabildiğini ve şekil 1-a örneğinde verdiğim gibi senin yaptığını söyledim.
İnsanın alerji olduğunu anlamak için verilen tepkilere bakarak anlarsınız, Dindarlığı da kalbini açıp bakarak(ki bakamayız)...

kimin neye ne kadar inandığı sadece kendini ilgilendirir, bizi değil! Kimse kimseyi dini inanç konusunda tartamaz!
Zaten sizin inancınızın ne olduğunu ne kadar olduğu ile ilgili bir şey demedim, hiç kimsenin de haddi değildir.
Ben sadece çoğu insan için güzel olan bir msj'a verdiğiniz saygı sınırını aşan tepkinizi eleştiriyorum. Eğer be de aştıysam özür dilerim..
Kendileri gibi düşünmedikleri için başkalarının düşüncelerinden rahatsız olanlara kızıyorum..
Herkes kendi düşüncesini hoşgörü ve saygı çerçevesinde ifade edebilmelidir.

BBNET
Geri