her_dem' Alıntı:dini bölüm açılmasada ben her telden kısmında yine dediğimi yaparım diyorsun yani hocam.
dindar bir insan olduğunu anladık paylaşımlarından hocam ama burası bt öğretmenleri forumu. diyeceksin ki insanlar kocasına alacakları hediyeye kadar yazıp anketler düzenliyorlar. bizim paylaşımımız onların yanında cennete gidip gelir. o konuda haklısın ama paylaşım yaparken sitenin ruhuna uygun olması daha mantıklı değil mi?
kimseye ne kadar dindar olduğumuzu kanıtlamak zorunda değiliz diye düşünüyorum.
tartışma çıkarma niyetiyle yazılmış bir yazı mı?netame' Alıntı:Teşekkür ederiz hocam paylaşım için :+1: tartışma çıkarmak isteyenlere kulak asmayınız..
ct442002' Alıntı:Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler...
Dini konulara alerjimiz olduğunu da göstermek zorunda değiliz......
(2.msj yazan arkadaşa.)
böyle saçma bi cevap olur mu ya ALLAH aşkına. bu rahatsızlık niye...uurerol' Alıntı:Bu faşistliktir, benim gibi düşünmeyenlerin canı cehenneme, ben olacak dedim olacak demektir.
hem ateist olacaksın hemde :idea: bu işareti kullanacaksın. ateist adamda akıl olur mu?yalandünya' Alıntı:Ben dinsizim bende ateistlikle ilğili başlıklar açmayı düşünüyorum nasıl fikir. :idea:
süper oluryalandünya' Alıntı:Ben dinsizim bende ateistlikle ilğili başlıklar açmayı düşünüyorum nasıl fikir. :idea:
horoz_ali' Alıntı:hem ateist olacaksın hemde :idea: bu işareti kullanacaksın. ateist adamda akıl olur mu?yalandünya' Alıntı:Ben dinsizim bende ateistlikle ilğili başlıklar açmayı düşünüyorum nasıl fikir. :idea:
katılıyorum hocam insanların nasıl okuma ve okumama hakkı varsa destekleme ve eleştirme haklarıda var. bunu dile getirmeniz çok güzel. gerçekten bırakalım bu fikirleri.finefrenzy' Alıntı:Çok güzel bir paylaşım, Allah işini rast getirsin.
Eleştirenlere: İster oku ister okuma kardeşim, seni zorlayan mı var? Senin okumama hakkın varsa benim de okuma hakkım var. Bırakın şu yobaz fikirleri, çağdaş olun biraz çağdaş!
her_dem' Alıntı:bu forumda gereksiz başlıklar, müdüründen yakınmalar, magazin, siyaset ve sıkıntı içeren başlıklar görmek istemiyorum. işimizle ilgili başlıklar görmek istiyorum. forumu geyikhaneden çıkmasını istiyorum.
böyle başlıklar istemiyorum
İnsanın alerji olduğunu anlamak için verilen tepkilere bakarak anlarsınız, Dindarlığı da kalbini açıp bakarak(ki bakamayız)...her_dem' Alıntı:ct442002 hocam sende benim kalbimi açıp mı baktın alerjim olduğunu yazmışsın? ben gezegen10 hakkında demedim. dikkatli okursan bu tür iyi niyetli paylaşımlarda olabildiğini ve şekil 1-a örneğinde verdiğim gibi senin yaptığını söyledim.