peugeot 407 yi nasıl bilirsiniz?

Kodla Büyü

sinerjique

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2006 veya 2007 model dizel 407 bakıyorum.Bu araçlar hakkında bilgisi olanlardan bilgi alabilir miyim?
Mesela yakıtı , çekişi nasıldır, parça fiyatları nasıldır, altı alçak deniyor doğru mudur , bir de executive ile comfort modelleri arasında ne gibi farklar vardır?

Hocam bana göre araba tip anlamında çok hoş. Ben de bir ara bunlardan almayı düşünmüştüm. Fakat peugeot, citroen, marka araçların yıpranma sürelerinin opel, toyota, ford, wv gibi araçlardan daha kısa olduğunu düşünüyorum.

Şöyle bir örnek vereyim. Şu an piyasada 96-97-98 model toyota corolla'lardan bir çoğu 3-5 senelik arabaymış gibi duruken, o zamanın tempra'larını göremiyorum nedense.

dikistutmazsabri' Alıntı:
Hocam bana göre araba tip anlamında çok hoş. Ben de bir ara bunlardan almayı düşünmüştüm. Fakat peugeot, citroen, marka araçların yıpranma sürelerinin opel, toyota, ford, wv gibi araçlardan daha kısa olduğunu düşünüyorum.

Şöyle bir örnek vereyim. Şu an piyasada 96-97-98 model toyota corolla'lardan bir çoğu 3-5 senelik arabaymış gibi duruken, o zamanın tempra'larını göremiyorum nedense.
Hocamın dediği gibi yıpranma süresi diğer markalara göre daha kısa ama Peugeot ların parçaları ucuzdur.
Fakat sıfır alan arkadaşlarım çok para vermiş umduklarını bulamamışlardı. Genellikle hantallığından şikayet ederlerdi.

hocam ben de araç bakıyorum ama 407'e güvenipte alamıyorum açıkcası. Bazı yerlerde okuduğuma göre 2006-2007'lerde sıkıntı olduğu söylendi. 2008 üzeri iyi deniliyor. Tabi 2008 üzeri de epey pahalı.

Tasarımı harika ve özgün 110 beygir (belki başka motor seçenekleride vardır) yaklaşık 1,5 ton d segmenti en alınası araç.
2. eli biraz yavaştır bankacı arkadaşım uzun bir sürede satıp yerine ford connect aldı :) , ailecek hala 407 yi anlatırlar.

kendisini değil de. 2 beden ufağını bilirim. iyi makinedir.

407 ile vectra c arasında kaldım, ikisi de güzel araba.
407 nin dizel olmasıvectraya göre daha cazip görünüyor.Bakalım kendimi biraz toparlayıp bi operasyon yapacam.

BBNET
Geri