Peugeot 307 1.6 Pack Kullanan varmı?

Kodla Büyü
Sıkıntı ve dolayısıyla masraf çıkarmaya müsait bir araç. Nispeten az yakar, masraflarla arayı kapatır.Öyle büyük bir sorun açmaz başına ancak ıvır zıvır ufak tefek şeylere canın sıkılır...SW olması da var tabi...İlla 307 alıcam diyorsanız kesinlikle kilometre yapmış özellikle 1.4 dizellerden uzak durun. Araç şekil şemal gösteriş ve sürüş keyfi açısından 10 numara. Almadan önce 5664 ten muayenelerden kilometre kontrolu yapın ve kesinlikle yetkili servisinden de geçmişini incelyin. Tüm bunları 307 almış, çok sevmiş ancak ağzı yanıp zararına daha 1 ay önce satmış biri olarak söylüyorum...Ayrıca otomatikler hakkında çok iyi şeyler yok internette...

hocam peugeot otomatik viteslerin önerilmediğini duymuştum bizim bi komşu aldı ustaya götürdü ustası ona hemen sat bu arabayı bunların otomatikleri sorun çıkartırsa çok masraflı demişti 1 ay içinde sattı arabasını oradan biliyorum karar senin tabi ki...

307 sw hdi pack var bende. 2005 model. araba konforlu ve donanımlı. özellikle uzun yolda müthiş rahat kullanımı var. 1470 kg, yola yapışıyor. 170 km de tek elle çok rahat kullanabiliyorsun (Evde denemeyin) motor aksamları pahalı sayılmaz, uygun fiyatlı parçalar.

ama, ahmetin dediği gibi ıvır zıvıt parçaları sorun çıkarabiliyor. mesela benim aracın açılır tavanın orta parçasının tırnağı kırıldığı için son parçayı çekmiyor. Allah'ın sunta parçası için 400 lira istediler işçilik hariç :) dijital klimanın rezistansında yeni sorun çıktı, 120 lira:) vs.vs. motorda yürür aksamda hiç sorun çıkarmadı, canavar gibi.

kilometreyi kontrol ettirmeni tavsiye ederim. bu aracı alan uzun yol yapmak için alıyor çünkü. km inandırıcı gelmedi bana.

Zaten otamatik vites sevmiyorum. Ama biri aklımı çelebilir(Kullandım sayılmaz). Fiyatına göre bakıyorum. uygun temiz düşerse almayı düşünüyorum.

BBNET
Geri