Peugeot 307 1.4 HDi XR dizel

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Peugeot 307 1.4 HDi XR dizel
100000 KM
Değişen yok , temiz diyor sahibi. Henüz sorgulama yaptırmadım.

Fiyat 20.000 TL

Bu araç için ne söyleyebilirsiniz?

2004 model 1.4 hdi xr kullanan biri olarak söylüyorum, arabanın kasası 1300kg civarında eğer çok uzun yokuşlar çıkacaksan git 1.6 motor olanı al, eğer düzlük bir şehirdeysen ve çok seri drag yarışları yapmayacaksan araç güzel, hele uzun yolda hızını aldıktan sonra uçuyor. Bunların dışında araç çok az yakıyor cebini düşünüyorsan süper, araç konforlu ve full elektronik bir araç yani motorla ilgili bir sıkıntıyı fark etmeden alırsan yaptırması normal arabalara göre 2-3 kat tuzlu olacaktır. Pegeotların elektrik aksamı çok sıkıntı verir, ufak tefek şeylere gıcık olmaya hazır ol. Benim aracım temiz çok büyük bir problemde vermedi bana. Modifiyeye açık bir araç ben uğraşa uğraşa xr aracı xt yaptım diyebilirim. Birde 307lerin direksiyonları vitesleri ve debriyajları biraz serttir, ben bu özelliğini çok seviyorum araç sürdüğünü hissediyorsun. Birde şunu söyleyeyim marka peugeot olduğu için kosko ve trafik sigortası biraz fazla çıkıyor.

Acikalama icin tesekkurler hocam.

Motorla ilgili problemi nasil anlayabiliriz. Ozel servise goturmeyi dusunuyorum. Nesine baktirmak gerekir?

DotCom' Alıntı:
Acikalama icin tesekkurler hocam.

Motorla ilgili problemi nasil anlayabiliriz. Ozel servise goturmeyi dusunuyorum. Nesine baktirmak gerekir?

Pejo ters bir araçtır her usta anlamaz. Bence ya gidin yetkili servise gösterin ya da sadece pejo üzerine çalışan usta bulun.

BBNET
Geri