peugeot 206 sı olan veya kullanan arkadaşlar?

Kodla Büyü
Arkadaşım ben Peugeot 307 dizel kullanıyorum. Arabalar gayet güzel, konforlu ve ekonomik. Fakat aracı alırken dizel alırsan her araba için geçerli gerçi bu ama düşük kilometrede bul mutlaka.
Kendi aracım için tek pişman olabileceğim şey kaskosu oldu. Kasko ücretleri fazla oluyor peugeotların. Alacağın araç şimdiden hayrılı olsun...

Şahsen kullanmadım ancak bilgimi paylaşmak istedim hocam. Ben 206'yı hep çok sevmişimdir, ancak araçtan anlayan kimse sorduysam "uzak dur" dedi. Saygılar.

206 yı 18 ay kadar felan kullandım hocam. ama alacağın araba hangi 206. 30 tane farklı 206 var. roland garros vardı bende memnundum mesela. ama nazik araba o bakımdan biraz nazik kullanmak lasım.

benim 2006 model 206 ım var 3 yıldır kullanıyorum,geçen senede lpg taktırdım çok ekonomik oldu!sadece yılda bir yıllık bakımlarına götürürüm.Eğer aracı hor kullanmazsan yıllık bakımlar dışında seni servise götürmüz.memnun bırakır yani.
Çekirdek aile için uygun, masrafsız ,ekonomik bir araçtır!

click' Alıntı:
206 yı 18 ay kadar felan kullandım hocam. ama alacağın araba hangi 206. 30 tane farklı 206 var. roland garros vardı bende memnundum mesela. ama nazik araba o bakımdan biraz nazik kullanmak lasım.

x design hocam

seyhanak' Alıntı:
benim 2006 model 206 ım var 3 yıldır kullanıyorum,geçen senede lpg taktırdım çok ekonomik oldu!sadece yılda bir yıllık bakımlarına götürürüm.Eğer aracı hor kullanmazsan yıllık bakımlar dışında seni servise götürmüz.memnun bırakır yani.

teyibi audio için mi sadece , m p 3 de çalıyor mu hocam.Bu önemli bi kriter değil de merak ettim.

ben kullandım 2004 modeldi pek begenmedim açıkçası tipsiz bi araba gibi yinede sen bilirsin tabi, alacağın araba şimdiden hayırlı olsun..

hocam benim fikrim peugeot alacağın son araba olsun. Bence alman arabalarından şaşma.

merhabalar 2 yıl kullandım 206mı bu yıl sattım. sattığıma pişman oldum gerçekten.
fiyatına göre gerçekten güzel araba. tasarımı sınıfının en iyilerinden,bu araba dünyada 3 milyon adet gibi rekor bir satış yaptı,kim tipsiz diyebilir?

sınıfı içerisinde yol tutuşu en iyi olan araçlardan bir tanesi,bu sınıf araçlarda konfor çok aramayacaksın,çünkü araba küçük mecburen yolu ve gürültüyü hissediyorsun bunları bilerek al.

yedek parçaları gayet uygundu servis dışında tabi,parça sıkıntısı yaşamazsın.

yakıtı da seni üzmez kesinlikle,dizelini de alırsan tadından yenmez...

Bende 1.4 x desing kullanıyorum 5 aydır, memnunum hiç bir sorun vermedi. Çok çabuk hızlanıyor yol tutuşu güzel çabuk tepki veriyor. Fiyatı uygun. Tereddüt etmiştim ama boşunaymış. Tavsiye ederim

benim var 2 yıldan beri kullanıyorum ben seviyorum ama daha büyük araba almak için satacağım küçük olduğundan daracık yerlerden kolay gecersiniz arkadaşların dediği gibi benzin olarak sizi yormaz ön tarafın görüş acısı süper rahattır ama arka taraf diz mesafesi dardır süspansiyonları serttir asfatta yormaz rahattır ama çukurlara girerseniz hissetirir. 60.000 bakımını yeni yaptırdım ön takım bakımı dahil 580 tl tuttu kaskosuda 630tl

dervisahmet' Alıntı:
seyhanak' Alıntı:

teyibi audio için mi sadece , m p 3 de çalıyor mu hocam.Bu önemli bi kriter değil de merak ettim.

cd çalarında mp3 özelliği yok hocam, audio çalıyor sadece.yeterli de oluyor bence...

bizde de 206 dizel var. çok memnunuz. en önemli özelliği çok ekonomik olması. evet araba baya küçük ama 3 kişilik bir aile olarak bize gayet yeterli. arkadaşların da dediği gibi dizel alacaksanız kmsini mutlka düşük alın. ileri kmde ister istemez prolem çok çıkmaya başlıyor. ses sisteminden fazla birşey beklemyin. çok kaliteli değil ve arkda hoparlör olmadığı için arkadan ses hiç duyulmuyor. peugeotun en çok tutulan arabası. adamlar 207 çıkardılar baktılar tutmadı tekrar 206+ çıkardılar

BBNET
Geri