peugeot 206 nasıl?

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
araba almayı düşünüyorum da peugeot 206 hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? fiesta istiyodum ama çok pahalı napıcam bilemiyorum kararsız kaldım yaa :shock:

ben ford tercih ederim 6 yıldır fiesta ve focus kullandık büyük problemleri çıkmadı. peugeot 5008 var abimde 2011 model alalı servisten cıkmadı direksiyon simidi vs vs bir sürüşeyini garantiden değiştirdi. ford alman diğeri fransız ben alman tercih ederim

ford alman değil amerikan. hocam corsa lara bakabilirsiniz, ya da clio lara bakabişlirsiniz. eğer fıransız alacaksanız (reno-pejo-citroen) reno alın. daha konforlu ve güven hissi olsun diyorsanız corsa (alman) alın.

ckayatr' Alıntı:
ben ford tercih ederim 6 yıldır fiesta ve focus kullandık büyük problemleri çıkmadı. peugeot 5008 var abimde 2011 model alalı servisten cıkmadı direksiyon simidi vs vs bir sürüşeyini garantiden değiştirdi. ford alman diğeri fransız ben alman tercih ederim
yeni üretilen arabalarda bu sıkıntılar hep olur. araç daha oturmadığı için böyle sıkıntılar yapar.

benim tavsiyem jazz ya da corsa olur. tabii bunu en iyi ekonominiz bilecektir

hımm jazzlara hiç bakmadım bi de onlara bakiyim..peugeot görüşünüş olarak sevimli ama sağlam bişeymiş gibi gelmiyo nedense, ford fiestalarda gözüm ama ben 17-18binlik otomatik bi araba istiyorum, bu fiyata da fiesta çok zor :(

206 size uygun bir araç olur fiyatına göre çok uygun araçlardır yakıt cimrisidir tüplü veya dizel bakın güzeldir tavsiye ederim.

valla pejo 206 bendede var çok memnunum hocam.
o fiyat aralığında hem gösteriş olarak hem de yakıt olarak bence çok iyi.
Tavsiye ederim.

Tabi bende alman arabalarını tavsiye ederim ama 2000-3000 fazla vermeniz gerekecek.

Ben de a sınıfı minyon bir araba düşünüyordum ve sedan kasa büyük bir araba nasip oldu. İyiki de büyük araba almışım diyorum. Ne var ne yok dolduruyorum arabanın arkasına.

BBNET
Geri