survivor_0019
Aktif Üye
20-22 bin liraya 2004-2005-2006 ww polo mu yada 25 bin lira verip sıfır peugeot 206 mı?
http://www.peugeot.com.tr/urban-move-kampanyasi/
ilon' Alıntı:Çok sorun çıkaran arabalardır pejolar en azından 206lar.
fatihpc' Alıntı:bence peugeot al tabi hocam poloda çok küçük fark yok aralarında ama 24900 baz fiyatı değilmi yani 27-28 bulur heralde opsiyonları ile
frtmr' Alıntı:Bu kampanya 31 temmuz da sondu.
Ben 30 temmuz da Bursa daki bayileri aradığımda kalmadığını söylemişlerdi.
Hiç mi gelmedi yoksa hepsi bitti mi dediğimde net bir yanıt alamadım.
Bu aracın boş hali 26.990
Bu kampanyada yolcu hy ve alaşım jant var. Onlarda +750 ve +500.
Ben uygun bulmuştum almak nasip olmadı.
Kampanya yenilendiyse ve araç bulabilirseniz olabilir.
Stiloyu alır ama satamaz ve satarken zarar ettirir ama 206'nın alıcısı çok olur satarken de çok zarar ettirmez.muallim79' Alıntı:Her ikisini de almam o kadar param olsa Fiat Stilo Dynamic alırım.Özellliklerine bir bakın isterseniz Benim at şu an efsane Broadway
Bende 96 broadway var geçen kış hiç sorun çıkarmadı bir arkadaşta 206 vardı 2-3 kez yolda bıraktı...bobin yanmasıydı galiba birisi...ilk yıllar sorun çıkarmaz herhalde...bahsettiğim araç 5-6 yıllık falandı herhalde.survivor_0019' Alıntı:ilon' Alıntı:Çok sorun çıkaran arabalardır pejolar en azından 206lar.
ne gibi sorunlar çkarıyor pejolar. büyük sorunlar mı
ilk 3 yıl sorun çıkarmasın sonra satarım zaten.daha 1 yıllık öğretmenim ve okullar açılana kadar bir otomobil almak istiyorum.
208 yakında çıkacak 207 olabilir. 207 lerde 206 lardan daha iyi içi çok daha geniş. Donanım olarakta orta seviye bir araçtır.branta' Alıntı:206 nin hala sifiri var mi yahu
Vw vw dir hocam, temizini bulursan al..
Bu arada bi bayan hicamizda 207 mi 208 mi ne vardi daha 1 yil olmadan iki kere servise girmis, hayirdir dedim "hicam bunun yakit hortumu mu ne kisa takilmis o sorun cikardi " dedi , yorum yok![]()
seyhanak' Alıntı:arkadaşlar ben 5 yıldır kullanıyorum 206 yı. çok memnunum hiç üzmedi beni. yıllık bakımlar hariç problem çıkarmadı bana. 3 yıldırda lpg li kullanıyorum inanılmaz ekonomik oldu. benzinde ekonomikti lpgde daha ekonomik oluyor. kampanya 31/08/2012 de bitiyor 0 araç alacaklara şiddetle tavsite ederim. 24990 çok iyi fiyat!!!
the_korsan' Alıntı:Hocam Allah aşkına bunun yerine
Fabia bakın... Sıfır fabia olmadı aynı bu pejo parasına 2011 olsun 10-15bin km'de birşey alın.
Ibiza bakın... Clio III bakın...
Pejonun bu yaptığı da ayıptır artık, ABS'nin bu zamanda standart olmadığı bir araç olabilir mi ya..
the_korsan' Alıntı:Hocam Allah aşkına bunun yerine
Fabia bakın... Sıfır fabia olmadı aynı bu pejo parasına 2011 olsun 10-15bin km'de birşey alın.
Pejonun bu yaptığı da ayıptır artık, ABS'nin bu zamanda standart olmadığı bir araç olabilir mi ya..
hasari' Alıntı:Stiloyu alır ama satamaz ve satarken zarar ettirir ama 206'nın alıcısı çok olur satarken de çok zarar ettirmez.muallim79' Alıntı:Her ikisini de almam o kadar param olsa Fiat Stilo Dynamic alırım.Özellliklerine bir bakın isterseniz Benim at şu an efsane Broadway
survivor_0019' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Hocam Allah aşkına bunun yerine
2. el araç almak istiyorum ancak ,sıfır aracın 25 bin lira olması kafamı karıştırdı.
acaba dedim 22 bin lira verip 100-110 bin km yapmış polo alacağıma sıfır araçmı alsam?
lnra' Alıntı:seyhanak' Alıntı:arkadaşlar ben 5 yıldır kullanıyorum 206 yı. çok memnunum hiç üzmedi beni. yıllık bakımlar hariç problem çıkarmadı bana. 3 yıldırda lpg li kullanıyorum inanılmaz ekonomik oldu. benzinde ekonomikti lpgde daha ekonomik oluyor. kampanya 31/08/2012 de bitiyor 0 araç alacaklara şiddetle tavsite ederim. 24990 çok iyi fiyat!!!
bendede 206 var.xt modeli 90 bg lik çok memnunum.
seyhanak hocam hangi lpg yi kullanıyorsunuz.pejo yan servisinde bir tanıdığım tavsiye etmedi. bende lpg taktırmayı düşünüyorum.şehir dışında 27 kuruş yakıyor ama şehir içinde 39-45 kuruş yakıyor km de . tavsiyelerinizi alabilir miyiz sayın hocam :?:
şimdiden teşekkürler
survivor_0019' Alıntı:20-22 bin liraya 2004-2005-2006 ww polo mu yada 25 bin lira verip sıfır peugeot 206 mı?
mezbele' Alıntı:ben 206 yı 5 sene kullandım , girmediğim çıkmadığım yer kalmadı en ufak bir sorun yaşamadım. Toplumda çok sorun çıkarıyo vs vs anlatmaya başlıyorlar sen kullananlara bak hocam , 206 güzeldir.2004 model aracımı satılığa çıkardım ve ertesi günde satıldı, 2. el piyasasıda iyi.
Efsaneler şekil değiştirmez, 22 senedir üretiliyor araç.