peugeot 206 GTI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan click
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

click

Aktif Üye
peugeot 206 GTI almayı düşünüyorum. km yüksek ama fiyatı uygun geldi bana. gti alınırmı anlayan arkadaşlar bi kaç yorumla yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Hocam sen ihtiyaçtan mı yoksa tuning, hobi vs. için mi gti almayı düşünüyorsun.

Benim şahsi görüşüm ikisi içinde gereksiz. Çünkü bu tarz spor ve kuvvetli araçlar ikinci elde dertten başka bir şey değildir. Yakıt da cabası.

Sen bilirsin.

Saygılar

ikisi içinde hocam. fiyatı hesaplı geldi bana 13500. araba özellilk olarak baya donanımlı tipi de çok hoşuma gidiyor bu arabaların. ikinci elde dert derken masraf felan mı fazla çıkartıyor yoksa satılma konusundamı. teşekkürler

Hocam gti o fiyata bulduysan.
Demedi deme ya motorunda sıkıntı vardır ya da komple kazadan dolayı falan boyalıdır.
Gti lar çok aşırı yakarlar çok aşırı kaçarlar bilirsin.
Bir de kazasız gti yok samanlıkta iğne aramak gibidir.

bu devirde 2000 motor arabaya binmek cesaret ister ama paran varsa al bin zevkini al hocam...yine de arabadan anlamıyorsan kesinlikle uzak durulası modelerdendir GTI tarzı araçlar;hor kullanılan;çokça kaza atlatmış olan tabiri caizse 20-25 yaşa hitap eden fırlama arabasıdır bu GTI lar;ilk çıktığında bağdat caddesinin fırlamaları alırdı artık tabi iyice ayağa düştü;kısaca temizini kazasızını çok zor bulursun...ama paran varsa al elden geçir zevkini alana kadar bin...

vazgeçtim arkadaşlar zibidi arabası dediğiniz gibi. 20000 e kadar ne alabilir peki. 110 beygir felan olsun istiyorum en az.

BBNET
Geri