Peugeot 206 Aracımı Satıyorum. Rengi Çok Hoş Tavsiye Ederim.

Kodla Büyü
"hocam şimdi onun km si fazladır çiziği vardır, boyası vardır" denilecek

12 yaşındaki bir araç, araba kullanıyorum diyen biri için ortalama 15.000*12=180 bim Km yapar.
çok derin çirkin çiziği olmadı sürece çizik tabi olacak,
ciddi kazası olmadığı sürece ufak tefek, çamurluk boyası vs. olması doğal.
kaldıki bu saydıklarım için 12 yaşı bırak 7-8 yaşında ve üstü herhangi bir araç için 300-500 TL(yeni simgeyi eklesekya :d) fazla bile verilip alınır kanaatimce.
hayırlı olması dileğiyle.

kardeş bu sitede araba falan satılmıyor ne yazarsan ya pahalı diyorlar yada boyalı yada kötü.ben artık forumun otomobil bölümünü takip etmeyeceğim.

ben de şuraya takıldım "rengi çok hoş tavsiye ederim",zevkler renkler tartışılmaz tabi;ancak sıradan bi renk sonuçta,başka öne çıkan yönleri yok galiba aracın

:D yorumlara baktım da niye arabanı satıyosun der gibiler. Her malın bi alıcısı vardır. Benim aklıma bu şekilde ilan vermek geldi. Renginin hoş olması sadece benim değil öğretmen arkadaşlarımın da genel olarak düşüncesi. Renkler ve zevkler tartışılmaz tabii. Alan razı veren razı olunca gerisi teferruattır. Ben arabayı kullanıyorum herhangi bir sorun da yok.

celikumit' Alıntı:
"hocam şimdi onun km si fazladır çiziği vardır, boyası vardır" denilecek

12 yaşındaki bir araç, araba kullanıyorum diyen biri için ortalama 15.000*12=180 bim Km yapar.
çok derin çirkin çiziği olmadı sürece çizik tabi olacak,
ciddi kazası olmadığı sürece ufak tefek, çamurluk boyası vs. olması doğal.
kaldıki bu saydıklarım için 12 yaşı bırak 7-8 yaşında ve üstü herhangi bir araç için 300-500 TL(yeni simgeyi eklesekya :d) fazla bile verilip alınır kanaatimce.
hayırlı olması dileğiyle.

çok güzel yazmışın hocam :) bende sanırım 10000 km. yazmalıymışım daha güzel olurdu evden çıkmadı kız gibi tertemiz araba ilk yetişen kapar :D

BBNET
Geri