Petlas lastikleri hakkında

Kodla Büyü

faskerhat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar arabama lastik alacağım ve ülkemizin bir ürünü olduğundan ve son zamanlarda olumlu şeyler duyduğum Petlas lastik kullananlar var ise tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Petlas Imperium serisi 205 55 16 alacağım.

Bende yazlık olarak petlas düşünüyorum.
bundan önce Goodyear Efficient Grip kullandım 40.000 km'de kabak oldu. Bi daha para vermem.

kışlığı iyi fakat ımperıum tavsiye etmem. sert ve ses yapıyo. ama yeni bi seri çıkardı o seri iyi deniyo. ama ımperium iyi değil. bu benim fikrim kullandım memnun kalmadım ben

ozkan_misirli' Alıntı:
Bende yazlık olarak petlas düşünüyorum.
bundan önce Goodyear Efficient Grip kullandım 40.000 km'de kabak oldu. Bi daha para vermem.

Bende yazlık için bu lastiği düşünüyodum, :(

Bende petlas alacaktım daha uygun fiyata nokian aldım internetten. Hediye çeki puan vs derken 300 e geldi. 175 65 14. nokian 15 tl daha ucuzdu petlas tan. lastik yumuşak. Petlas in kışlık lastiği ile gectigim tumseklerden daha sarsintisiz geçiyorum. Nokian i3 modeli

netcybernet' Alıntı:
Bende petlas alacaktım daha uygun fiyata nokian aldım internetten. Hediye çeki puan vs derken 300 e geldi. 175 65 14. nokian 15 tl daha ucuzdu petlas tan. lastik yumuşak. Petlas in kışlık lastiği ile gectigim tumseklerden daha sarsintisiz geçiyorum. Nokian i3 modeli
Hangi siteden aldınız

Petlas yaz lastiği kullanıyordum 3 yıl önce eskiyince michelin aldım.Aracım sınıf atladı resmen.Çok farketti.Şu an nasıldır bilemiyorum.

BBNET
Geri