Personel Menüsünü Silemiyorum!!!

Kodla Büyü

mkarahan46

Site Gezgini
Arkadaşlar sunucuda işlem yaparken teşkliat şemasında personel 3. sırada ama siteye baktığımda en altta görüyorum. Silmek istiyorum onuda yapamıyorum. Bazı arkadaşların verdiği sitelere baktım Personel menüsü yok. Nasıl sildiniz o menüyü açıklarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• YARDIM.jpg
    YARDIM.jpg
    44.9 KB · Görüntüleme: 516
Silme butonu aktif değil. Kalem simgesine tıklayıp yeniden güncelleyerek ismini değiştireyim diyorum ama silemiyorum ismini yasaklı sanırım.

anladım ama ismi boş bırakmak için önce personel yazısını silmek gerekiyor demi :) silme tuşuna basıyorum ama silmiyor yasaklı sanırım.

Düzenle simgesi dediğiniz kalem işareti değil mi? ona tıklıyorum ilgili pencere açılıyor ama personel yazısı silinmiyor. bu menüyü ben eklemedim ilk açtığımda vardı. kendi eklediklerimi silebiliyorum sorun yok. ama bunu silemiyorum.

Sizdeki ilginç bi sorunmuş hocam. Eklemediğiniz bir menü var, aynı zamanda yönetim panelindeki sırası ile site üzerindeki sırası farklı. Normal şablonlarda personel diye sabit bir menü yok.

valla bende anlamadım bakalım sorun nerden kaynaklanıyor çözersem haber veririm size. yardımlarınız için teşekkürler yinede :)

aynı sorumn bende de var ortaokulu hazırladığım yönetim panelinde KADROMUZ içeriği varken, ilkokulu hazırladığım menüde hiçbirşey yazmıyor ama kadroya ulaşabiliyorum. personel ismi silinmiyor değişmiyor.

Arkadaşlar Personel bölümü bende de var, ismi değişmiyor. Sıralamada ortalarda olduğu halde yayınlandığında da en altta çıkıyor

hocam ben teknik destek istedim düzelttiler. sorununnasıl oluştuğunu sordular.
şuan herşey normal. sizde teknik destek talebi gönderin düzeltiyorlar.

BBNET
Geri