Perde Betonu delmek için matkap tavsiyesi

Kodla Büyü
Klasik matkaplar yerine pnomatik matkap tercih etmeniz gerekiyor. Ev için profesyonel serilere gerek yok. Orta halli olsun yeterli.

Makita hr2470. Alırken "kullanırken neye dikkat edeyim" diye sordum, satıcı; karadüzen kullan hocam bişey olmaz dedi, yıllardır olmadı maşallah.

Kırıcı delici , pnömatik matkap veya Hilti olarak isimlendirilen matkaplardan lazım. Minimum 800 watt tan başlaması lazım

İşyeri için ise Dewalt, Makita, Bosch Mavi Serisi veya zaten bu cihazlara ismini veren bir Hilti markası alınabilir

Ev için nadiren kullanılacaksa
Bosch Yeşil Seri, Einhell, Mac Alister gibi markalar da olur

Ben en ucuzu Attlas 810 Wattlık aldım yazın köy evine gittiğimde tadila işimi görüyor

şarjlı alma hocam normal kablolu al. hem daha uzun ömürlü hem daha güçlü olur. durmadan batarya doldurmak zorunda kalmazsın. zaten evde kullanacaksın muhtemelen.

Şarzlı tavsiye ederim. Bosch, dewalt, makita, milkuwake bu markalarin 18 voltluk olanları perde merde dinlemez deler. Darbeli olması lazım. Hemde evdeki montaj işlerinde vidalama için kullanırsın.

500 veya 600 Watlık yeşil renk bosch var. eğer gün boyu çalışmayacak sadece evde bi kaç yer delecekseniz yeterli geliyor.
bence matkap kadar önemli olan nokta uçlar. eğer matkabınız güçlü ucunuz iyi değilse delemezsiniz ama matkap zayıf uç iyiyse zor da olsa delersiniz. boschun beton için özel uçları var, cyl modeli diye hatırlıyorum. mutlaka onları veya benzeri almak lazım.

ilksms
Geri