pepsi kapağı şifresi

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hepsiburadadan alışveriş yapacam da pepsi kapağı altındaki şifreyi girince kargo bedavaymış..elinde olan varsa paylaşabilir mi? öncden kullanılmamış bir şifre lazım:)

umutbilisim' Alıntı:
arkadaşlar hepsiburadadan alışveriş yapacam da pepsi kapağı altındaki şifreyi girince kargo bedavaymış..elinde olan varsa paylaşabilir mi? öncden kullanılmamış bir şifre lazım:)
hangi kampanya da var hocam bu pepsi kağağı şifresi olayı

şifresi olan varsa bende alabilirmiyim. Buzdolabı almak üzereyken 90 tl kargo bedeli yüzünden vazgeçmek üzereydim. Olmazsa bir koşu pepsi alıp geleyim ben

aydansiii' Alıntı:
şifresi olan varsa bende alabilirmiyim. Buzdolabı almak üzereyken 90 tl kargo bedeli yüzünden vazgeçmek üzereydim. Olmazsa bir koşu pepsi alıp geleyim ben
Hay aklınla bin yaşa :) :)
Ne gerek var okadar gürültüye değil mi :)

endorfinnn' Alıntı:
aydansiii' Alıntı:
Hay aklınla bin yaşa :) :)
Ne gerek var okadar gürültüye değil mi :)
işte geceyarısı olunca insan eriniyor. Ne yaparsın

pepsi kapağı içerisindeki kod lazım. Elinde olan varsa pm atarsa sevinirim arkadaşlar.

Bana da lazım ama başka bir sorum daha olacak, Hepsi Burada Anneler Günü kampanyasından faydalanıp Lastik alsam 500 üzeri 100 tl hediye ederler mi? :D

pepsi şifresi gönderebilirimisiniz varsa kullanmadığınız evde flan ben pek içmiyorum kola ama olsun. :mrgreen: hadi özelden bekliyorum

BBNET
Geri