S semraaa14 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 30 Aralık 2007 #1 arkadaşlar bilgisayara yeni format attım yalnız pencereleri taşırken dalgalanıyor, kaydırma çubuğu ile hareket etytiğimde ekran yine dalgalanıyor. neden kaynaklanıyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Acil.
arkadaşlar bilgisayara yeni format attım yalnız pencereleri taşırken dalgalanıyor, kaydırma çubuğu ile hareket etytiğimde ekran yine dalgalanıyor. neden kaynaklanıyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Acil.
A alixsaglam Aktif Üye Mesajlar 171 1 Ocak 2008 #7 ekran kartı sürcüsünü yükleyin farklı bişey de ben söyleyim istedim
gizemkar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,033 1 Ocak 2008 #8 Olay acık ve net yazmaya gerek görmedim arkadaşlar yazmış zaten
A aztekin Üye Mesajlar 4 6 Mart 2008 #9 ben d sölemek isitiorum ekran nı yükleyin hocam oh be rahatladım
Z Zizu_ Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,978 6 Mart 2008 #10 hocam sürücülerden ekran ile ilgili olanını yükleyin
E earl Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,710 6 Mart 2008 #12 Hocam ben değişik bişey söyliyim. Ekran kartı sürücüsünü yükle :mrgreen: