Pejo 307 Dizel 133 binde nasıl

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Pejo 307 Dizel 133 binde nasıl alınır mı? 18.500 istiyor iki kapı boyalı gerisi temiz.Dizel motorlar kaç bine kadar binilebiliyor

Dizel olması avantaj.

Ancak iyi baktırmak gerekiyor.

Benim de incelediğim bir model.

Yokuşlarda çok başarılı olmadığını duydum.

Link var mı?

Hocam bende hyundai dizel var memnunum fakat size tavsiyem şehir içi kullancaksanız eğer dizel düşünmeyin. ama ben çok yol yaparım derseniz başka...

sami55' Alıntı:
Hocam bende hyundai dizel var memnunum fakat size tavsiyem şehir içi kullancaksanız eğer dizel düşünmeyin. ama ben çok yol yaparım derseniz başka...

Şehiriçinde neden dizeli önermiyorsunuz hocam?

Ben 2003 model 307'yi 2,5 sene - 48000 km kullandım. Aracım otomatik ve LPG'liydi. Şu anda 2006 model megane 2 kullanıyorum ve üzerine 6500 lira fark verdiğime acıyorum bazen. 307 biraz sert süspansiyona sahiptir yani yollarınız biraz bozuksa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hem sert hem de sesli çalışır ancak çok ferah bir sürüşü vardır.

Dizel kullanan arkadaşlar 1,4 değilde 1,6 tavsiye ederlerdi genellikle ancak performansla çok işiniz yoksa 1.4 sizi en azından yakıt olarak tatmin edecektir. İstanbul - Ankara arasında uzun yol tecrübesi yaşamıştım arkadaşımın 1,4 dizeli ile ve epey az yakmıştı 4 küsür idi ortalama çok dikkat etmememe rağmen. Bunun yanında özellikle xt donanım seviyesine sahipse donanım olarak çok tatminkardır.

Sonuç olarak pejo'mu aman uzak dur diyen çok arkadaş olacaktır çevrende ve bu arkadaşlar genellikle çevrelerinde çok sorunlu araçlar gördüklerini söyleyeceklerdir. Kullananlar genellikle memnundur. Özellikle ilk serilerde bazı sorunlar yaşanmış ancak sonrasında bu sorunlar giderilmiş. Ben aracı alırken çok düşünmüştüm ve şimdi dönüp baktığımda acaba satmayıp binmeye devam etsemiydim diye düşünüyorum. Bu arada aracı alırken paraya kıyıp expertiz yaptırın muhakkak. Dizel aracın nasıl kullanıldığı çok önemli...Bilgi olsun ben 2003 model 135000 km'deki XT, otomatik, lpg'li ve 3 parça boyalı 1 parça değişeni olan aracımı 18000'e satmıştım ancak aracım çok temizdi...

wertyu6' Alıntı:
gececiler' Alıntı:
bugüne kadar pejo alıpta şikayet etmeyen duymadım en azından bana denk gelmedi

hangi modellerinden ne tür şikayetler duydunuz hocam örnek verebilirmisiniz?

hocam suan arkadasta var dıreksıyon pompası bozulmus bin lira verdı daha duzen tutmadı 2006 model 307
baska arkadsta 206 vardı 5 senede arabaya verdiği kadar para harcadı
ve daha kac tane daha ornek var
parcasıda pahalı sanırım
kullananlar kızacak ama pejo için karsılastıgım genel gorus bu şekilde

pejo almada ne alırsan al. Ben bu kadar çabuk dağılan araba görmedim. 307 ler tutmayan modeldir. aklınızda olsun..

BBNET
Geri