R Recep.Hoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 24 Mart 2015 #1 arkadaşlar ekteki dosyayı worde dönüştürebilir misiniz? yardıma ihtiyacım var. Ekli dosyalar fke kontrol.rar fke kontrol.rar 766 KB · Görüntüleme: 79
ergin_tastan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 24 Mart 2015 #2 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) adobe XI ile dönüştürüldü Ekli dosyalar fke kontrol.rar fke kontrol.rar 26.2 KB · Görüntüleme: 30
R Recep.Hoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 24 Mart 2015 #3 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) TEŞEKKÜR EDERİM.
R Recep.Hoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 24 Mart 2015 #4 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) Hocam karekter sıkıntısı var ama...
K kadirlili Aktif Üye Mesajlar 133 24 Mart 2015 #5 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) Hocam bende solid converter le denedim onda da karakter sıkıntısı var.benimki de ergin hocanın wordüyle aynı maalesef.
Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) Hocam bende solid converter le denedim onda da karakter sıkıntısı var.benimki de ergin hocanın wordüyle aynı maalesef.
D donmezas Aktif Üye Mesajlar 181 24 Mart 2015 #6 pdfyi word Ekli dosyalar fke kontrol.rar fke kontrol.rar 897.9 KB · Görüntüleme: 36
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 24 Mart 2015 #7 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) Birde şuna bak. Ekli dosyalar GRUPLA PSİKOLOJİK DANIŞMA PROJE EKİBİ.rar GRUPLA PSİKOLOJİK DANIŞMA PROJE EKİBİ.rar 190.6 KB · Görüntüleme: 41
R Recep.Hoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 24 Mart 2015 #8 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) donmezas hocam teşekkür ederim ama karekter sıkıntısı hala var haari hocam teşekkür ederim, tam istediğim gibi
Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) donmezas hocam teşekkür ederim ama karekter sıkıntısı hala var haari hocam teşekkür ederim, tam istediğim gibi
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,005 24 Mart 2015 #9 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) fine reader denediniz mi?
K kadirlili Aktif Üye Mesajlar 133 24 Mart 2015 #10 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) hasari hocam neyle çevirdiniz.gayet güzel çevirmiş...
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 24 Mart 2015 #11 Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) kadirlili' Alıntı: hasari hocam neyle çevirdiniz.gayet güzel çevirmiş... Genişletmek için tıkla ... ABBYY FineReader 11 programı ile çevirdim.
Re: pdfyi word dönüştürecek arkadaş (YARDIM) kadirlili' Alıntı: hasari hocam neyle çevirdiniz.gayet güzel çevirmiş... Genişletmek için tıkla ... ABBYY FineReader 11 programı ile çevirdim.
M marvelous Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 706 25 Mart 2015 #12 Pdf to word convert yazıp site üzerinden de çevirebilirsiniz.
R Recep.Hoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 26 Mart 2015 #13 wepster' Alıntı: Pdf to word convert yazıp site üzerinden de çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hocam eskidem kullanmıştım bi kaç kez, ama bu sefer denemediğim site kalmadı,
wepster' Alıntı: Pdf to word convert yazıp site üzerinden de çevirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... hocam eskidem kullanmıştım bi kaç kez, ama bu sefer denemediğim site kalmadı,
M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 26 Mart 2015 #14 office-pdf-programlari-f86/infixpro-pdf-editor-pro-v4-30-pdf-dosyalarini-duzenleyin-t62946-15.html yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/foxit-pdf-editor-full-t89145.html hiç dönüştürmeden bunları da kullanabilirsiniz. şahsen üstteki infix benim çok işime yaradı
office-pdf-programlari-f86/infixpro-pdf-editor-pro-v4-30-pdf-dosyalarini-duzenleyin-t62946-15.html yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/foxit-pdf-editor-full-t89145.html hiç dönüştürmeden bunları da kullanabilirsiniz. şahsen üstteki infix benim çok işime yaradı