B BASBUG79 Üye Mesajlar 8 22 Haziran 2008 #1 ELİMDE SİZLERDEN FAYDALANDIĞIM BİR PROGRAM VAR. "Solid Converter PDF" İLE DÖNÜŞÜM YAPIYORUM AMA TÜRKÇELERİ YANİ (İ,Ğ,Ş,Ö)GİBİ HARFLERDE PROBLEM OLUYOR. ACİL YARDIM NASIL DÜZELTİLE BİLİR. TEKER TEKER Mİ DÜZELTMELİYİM.
ELİMDE SİZLERDEN FAYDALANDIĞIM BİR PROGRAM VAR. "Solid Converter PDF" İLE DÖNÜŞÜM YAPIYORUM AMA TÜRKÇELERİ YANİ (İ,Ğ,Ş,Ö)GİBİ HARFLERDE PROBLEM OLUYOR. ACİL YARDIM NASIL DÜZELTİLE BİLİR. TEKER TEKER Mİ DÜZELTMELİYİM.
@lperen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,069 22 Haziran 2008 #2 Kısa vadeli çözüm: eğer ğ ile g farketmez diyorsan Türkçe karakterleri bul ve değiştir komutuyla değiştirirsin. Her zaman lazım olacak, pdfde de Türkçe karakter çıksın dersen ofis 2007 yükle. Küçük eklentisiyle pdf olarak kaydedebiliyor.
Kısa vadeli çözüm: eğer ğ ile g farketmez diyorsan Türkçe karakterleri bul ve değiştir komutuyla değiştirirsin. Her zaman lazım olacak, pdfde de Türkçe karakter çıksın dersen ofis 2007 yükle. Küçük eklentisiyle pdf olarak kaydedebiliyor.
E ethen Site Gezgini Mesajlar 73 22 Haziran 2008 #3 hocam verypdf adlı programı tavsiye ederim. türkçe karakter sorunu yaşamadım. gencakademi.biz adlı sitede vardı zannedersem.
hocam verypdf adlı programı tavsiye ederim. türkçe karakter sorunu yaşamadım. gencakademi.biz adlı sitede vardı zannedersem.
B BASBUG79 Üye Mesajlar 8 22 Haziran 2008 #6 ethen HOCAM TAVSİYA ETTİĞİNİZ PROGRAM İŞİMİ GÖRDÜ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
ethen HOCAM TAVSİYA ETTİĞİNİZ PROGRAM İŞİMİ GÖRDÜ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: