aydin67 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 16 Mayıs 2012 #1 arkadaşlar süt dağıtımı sonuç raporu günlük MEM gönderiyoruz PDF dosyasında sadece tarihi değiştirmem gerekiyor PDF de değişiklik nasıl yapabilirim. selamlar şimdiden teşekkürler
arkadaşlar süt dağıtımı sonuç raporu günlük MEM gönderiyoruz PDF dosyasında sadece tarihi değiştirmem gerekiyor PDF de değişiklik nasıl yapabilirim. selamlar şimdiden teşekkürler
G gladyatör Aktif Üye Mesajlar 232 16 Mayıs 2012 #2 Foxitpdf Editör programıyla yapabilirsiniz. yalnız dosyayı üreten kişi eğer kilitlemişse yapılmaz. http://www.tamindir.com/foxit-pdf-editor/indir/ Ekli dosyalar 1.JPG 19 KB · Görüntüleme: 9,288
Foxitpdf Editör programıyla yapabilirsiniz. yalnız dosyayı üreten kişi eğer kilitlemişse yapılmaz. http://www.tamindir.com/foxit-pdf-editor/indir/
M mhmtygc Üye Mesajlar 48 16 Mayıs 2012 #3 foxit reader var hocam pdf okuyucusu küçük bir program acrobata alternatif, programda pdf üzerinde değişiklik yapabiliyosun
foxit reader var hocam pdf okuyucusu küçük bir program acrobata alternatif, programda pdf üzerinde değişiklik yapabiliyosun
aydin67 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 16 Mayıs 2012 #4 çok teşekkürler bir prroğram buldum yalnız save yapamıyorum foxit
aydin67 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 16 Mayıs 2012 #5 Üstteki kırmızı yazı çıkıyor,pdf sayfasında orjinal uyarısı geliyor
G gladyatör Aktif Üye Mesajlar 232 16 Mayıs 2012 #6 hocam save as yapınca oluyor.üstteki kırmızı yazı için , programın ilacını bulman gerekiyor.
aydin67 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 17 Mayıs 2012 #7 sorunu halledemedim elinde çalışır proğram olan varsa mail adresime gönderirse memnun olurum adresim: atolunay67@gmail.com
sorunu halledemedim elinde çalışır proğram olan varsa mail adresime gönderirse memnun olurum adresim: atolunay67@gmail.com
S selefin Aktif Üye Mesajlar 167 17 Mayıs 2012 #8 adobe reader programında araçlar kısmında daktilo aracı var onunla belgenin herhangi bir yerine yazı yazılabilir.
adobe reader programında araçlar kısmında daktilo aracı var onunla belgenin herhangi bir yerine yazı yazılabilir.